SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Hallands Nations FF
2021-09-10 19:47

Efter den fantastiska vändingen senast hemma mot serietvåan IFK Trelleborg är det på söndag på nytt ett topplag som kommer på besök när Hallands Nation gästar Bäckagårds IP.

Trots förlusten med klara 0-9 hemma mot Malmö FF för tre veckor sedan var humöret bättre och tron betydligt starkare då än efter förlusten med 4-0 borta mot Husie IF veckan efter.  Två förluster kan te sig så olika och hur ett lag kan gå in i en ny vecka efter en helgs drabbning blir också väldigt olikt trots två matcher som båda slutat med förlust. Inför förra helgens segermatch mot IFK Trelleborg var det en oerhört tung start på träningsveckan efter den där derbyförlusten på Husiegårds IP. Detta hängde med hela vägen fram till torsdagens träning när allt fick en helomvändning och efter en mycket fin träning tändes gnistan igen. Trots att IFK Trelleborg gick upp till en 0-2 ledning fanns det gott om energi och positiv anda hos Kvarnby IK som under matchens sista 16 minuter stod för en fullständigt magisk vändning fram till seger med 3-2 efter mål av Alexandra Weihs (2) och Linnea Prytz.

 

-Känslan var verkligen ÄNTLIGEN SEGER! Wow vilken vändning vi gör och vilken prestation av laget. Segerstämningen efteråt var magisk och den vill vi gärna skapa redan på söndag igen, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK.

 

På söndag väntar alltså nytt toppmotstånd när serietrean Hallands Nations FF kommer på besök. Samma Hallands Nation som Kvarnby förlorade mot med hela 8-0 i seriepremiären den 9 juni i en match som då blev framflyttad för att Hallands inte kunde spela i juli och istället hamnade mitt i den värsta studentveckan för Kvarnbyspelarna. Därefter har dock Hallands fortsatt att imponera med totalt fem segrar, ett kryss och två förluster på deras inledande åtta matcher. Senast föll laget dessutom ”bara” med 4-1 borta mot serieledande Malmö FF.

 

Division 3 Sydvästra

Kvarnby IK - Hallands Nations FF

Bäckagårds IP

Söndag 12 september 11:00

 
 

Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER