Dam

Inför BK Höllviken - Kvarnby IK
2021-08-13 16:17

Efter segern i höstpremiären hemma mot Lindeborgs FF väntar ny match för KIK när laget gästar BK Höllviken under söndagen på Höllvikens IP.

Stor dominans och en fantastisk attityd lade grunden till Kvarnby IK:s seger i höstpremiären hemma mot Lindeborgs FF i onsdags. Efter ledning med 1-0 i paus gjorde KIK ytterligare tre mål framåt i den andra halvleken och kunde tillslut vinna med klara 4-0.

-En mycket fin laginsats senast mot Lindeborg när vi verkligen försökte och ville spela den fotboll som vi ska spela. Vi hade ett klart spelövertag och visade prov på en härlig moral där vi jobbar hårt från början till slut. Extra skönt var det också att målskyttet lossnade för oss, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK.

Söndagens motståndare BK Höllviken inledde sin höstsäsong något sämre än KIK när laget föll med klara 5-0 borta mot Husie IF där samtliga fem mål kom till mellan matchminut 19 och 58.