VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
0 - 1
Dalby GIF/Genarps IF
Kvarnby IK0 - 1Dalby GIF/Genarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 juni, 14:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 130332078
Samling:12:30, Bäckagård
Kvarnby IK - Dalby GIF/Genarps IF 0-1
2021-06-29 17:39

Kvarnby IK föll med 0-1 i vårsäsongens sista seriematch när DalbyGIF/Genraps IF kom på besök till Bäckagårds IP.

Med årets första poäng i ryggen efter 1-1 borta mot Lindeborgs FF dagen innan midsommarafton var Kvarnby IK sugna på årets första trepoängare när Dalby GIF/Genarps IF gästade Bäckagård under söndagen. KIK inledde också matchen piggt även om det slarvades på sina håll med både passnings- och mottagningsspelet.

 

-Vi var alerta och spelsugna men samtidigt lite slarviga vilket Dalby lärde sig att utnyttja redan under inledningen av matchen, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK.

Tolv minuter in i matchen lyckades också bortalaget ta ledningen med ett långskott som seglade in i mål över Olivia Bergqvist. Tungt för Kvarnby och ännu en match man fick jaga för att komma ikapp målmässigt.

 

KIK jobbar sig in i matchen och blandar fint passningsspel och nyttiga löpningar med chansbollar och ett djupledsspel som motståndarna enkelt kan läsa av. Trots goda intentioner, hårt jobb och bara ett baklängesmål den här dagen slutar matchen i förlust för Kvarnby IK när vårsäsongen summerades på Bäckagårds IP i söndags. En tung förlust och en tung säsongsinledning men tränare Sebastian Rasmussen var ändå hoppfull efter matchen:

 

-Vi skapar absolut målchanser men har tyvärr svårt att göra mål. Det är egentligen den lilla pusselbit som saknas och när vi väl får rätt på målskyttet är jag säker på att poängutdelning kommer öka markant för oss.

 

-Jag är oerhört stolt över laget och den snabba inlärning som trots allt varit på dessa 5-6 veckor när vi har lagt om vårt spelsätt som vi har gjort. Höstsäsongen är lång och då ska vi plocka betydligt fler poäng än under vårens fem matcher.


Division 3 Sydvästra
Kvarnby IK – Dalby GIF/Genarps IF 0-1
(0-1)
Målskyttar KIK:
-
Varningar KIK:
-
Bäckagårds IP
Söndag 27 juni 14:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER