SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Parina Askari skriver på lärlingskontrakt med Kvarnby IK
2021-02-12 17:36

Kvarnby IK är glada att meddela att Parina Askari är näst på tur av spelare från klubbens F16 att skriva på lärlingsavtal upp till A-laget inför 2021 års säsong.  

Parina Askari inledde sin fotbollskarriär i Kvarnby IK för fem år sedan och har sedan dess tagit kontinuerliga kliv i sin fotbollsutveckling vilket nu resulterar i att hon är näst på tur efter Leona Zuta och Kittiya Palapot att skriva på ett lärlingskontrakt 2021. Basen kommer att vara i Kvarnby IK F16 men kontinuerlig träning med A-laget kommer också ges varje vecka.

 

Parina Askari, yttermittfältare, född 2005

-Det känns väldigt kul och spännande att skriva på lärlingskontraktet med Kvarnby IK. Jag tycker att det är en rolig utmaning både mentalt och fysiskt som jag är beredd att ge 110% för att lyckas med. Därtill blir det såklart också en väldigt bra möjlighet för mig personligen och för min fortsatta fotbollsutveckling med nya utmaningar och chansen att både träna och spela med äldre spelare i A-laget. Jag hoppas också kunna lära mig av damspelarna och ta till mig bitar från dom som jag kan ha stor nytta av både i år och längre fram i såväl F16 som A-laget, säger Parina Askari och fortsätter:


-Kvarnby är min moderklubb och jag trivs otroligt bra här. Alla tränare jag har och samtliga lagkamrater är alla trevliga och hjälpsamma vilket givetvis gjorde valet att stanna kvar enkelt. Här finns en fantastisk möjlighet att utvecklas både som spelare och människa där alla runt omkring hjälps åt och vill varandras bästa. Klubben vill utvecklas och gå framåt och det är precis på samma sätt som jag vill. Att nu också få chansen genom detta lärlingskontrakt visar också tydligt att klubben tror på sina egna spelare och vill utveckla oss unga till att bli ännu bättre.


Uffe Jansson, ungdoms- och sportansvarig

-Parina är en stark och snabb yttermittfältare som är bra i spelet både med och utan boll. Hon besitter en vinnarskalle som sätter höga krav på både sig själv och sin omgivning och vill ständigt utvecklas och ta nya kliv. Enligt hennes huvudtränare i F16, Alle Engman, är Parina en av de spelare som tagit störst kliv framåt under de senaste åren, varje vecka, och detta mycket tack vare hennes enorma vilja. Det är också en person och spelare som gillar att ta sig an nya utmaningar och därför känns det mycket bra att kunna erbjuda henne denna möjlighet, säger Uffe Jansson. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER