SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK och Kittiya Palapot överens om ett lärlingskontrakt
2021-02-12 17:06

Kvarnby IK och Kittiya Palapot är överens om en fortsättning i klubben även 2021. Genom det nya lärlingsavtalet får hon chansen att både träna och spela matcher med såväl F16 som A-lag. 

Kittiya Palapot har tillhört Kvarnby IK under hela sin karriär och kommer så även göra under 2021. Den kommande säsongen kommer Kittiya att ha sin huvudsakliga bas i klubbens F16 lag med strävan om att nå fortsatta framgångar här men hon kommer som lärling också vid minst ett tillfälle per vecka att träna med A-laget samt kontinuerligt vara tillgänglig för damernas matcher.

 

Kittiya Palapot, innermittfältare, född 2005

-Det känns väldigt bra att skriva på mitt första kontrakt med klubben. Samtidigt är det lite blandade känslor av både nervositet och en enorm spänning och förväntan eftersom det blir tydligt att allt höjs en nivå och blir ytterligare ett snäpp upp i seriositet. Givetvis ser jag fram emot detta och att få fortsätta spela i Kvarnby som är en väldigt ambitiös klubb, hela tiden utvecklas på tjejsidan och verkligen vill det bästa för flick- och damfotbollen, säger Kittiya och fortsätter:


-Att fortsätta i Kvarnby var egentligen ingen tvekan från min sida. Jag känner mig väldigt trygg här och man kan verkligen lyfta sina tankar och åsikter fritt och få gehör för att fortsätta utvecklas och gå framåt. Klivet upp som lärling innebär också ett stort steg för mig som genom kontinuerlig träning med damlaget kommer tvinga fram ännu mer från mig som spelare och en stor möjlighet för mig att utvecklas på alla plan.


Uffe Jansson, ungdoms- och sportansvarig

-Kittiya besitter en mycket fin spelförståelse och är en väldigt väl skolad fotbollsspelare. Hon har fina fötter, är teknisk och är aldrig rädd för att utmana sin motståndare och ta sig framåt från sin centrala mittfältsposition. En spelare som alltid lägger ner ett stenhårt jobb för laget och alltid sätter laget och sina lagkamrater i främsta rummet. Kittiya har under flera år varit en otroligt viktig kugge för sitt lag och därför är det också fullt naturligt att hon nu ges denna chans. Alle har också vittnat om att Kittiya både är en riktig glädjespridare som lyfter laget och en spelare som offrar sig enormt för sina lagkamrater i såväl närkamper på marken och dueller i luften för att ständigt gå längst fram i ledet för sitt lag, säger Uffe Jansson. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER