SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK skriver lärlingskontrakt med Leona Zuta
2021-02-12 16:36

Kvarnby IK är mycket glada över att ha skrivit lärlingskontrakt med Leona Zuta från klubbens F16.  

Leona Zuta har gått igenom hela Kvarnbys ungdomsverksamhet och kommer under 2021 att ha sin huvudsakliga bas i klubbens F16 lag där hon är en viktig del i lagets fortsatta framgång. Med kontraktssigneringen i hamn som lärling kommer Leona också vid minst ett tillfälle per vecka att träna med A-laget under kommande säsong samt kontinuerligt vara tillgänglig för damernas matcher.

 

Leona Zuta, ytterback, född 2006

-Det känns väldigt kul men framförallt spännande att skriva på ett lärlingskontrakt med Kvarnby. Det kommer att ge mig en stor möjlighet att utvecklas ännu mer som fotbollsspelare samtidigt som jag får chansen att visa vad jag kan på en nivå ett steg upp, säger Leona och fortsätter:

 

-Valet att fortsätta i Kvarnby var enkelt att ta eftersom jag trivs så bra i klubben. När denna möjlighet dessutom dök upp där jag får chansen att utvecklas till den bästa möjliga spelare som jag kan bli var det ingen tvekan. Jag kommer verkligen ge 100% på alla träningar och matcher för utvecklas så mycket jag kan.  

 

Uffe Jansson, ungdoms- och sportansvarig

-Leona är en bollsäker och smart spelare med en mycket fin speluppfattning och spelförståelse som hon utnyttjar på ett fint sätt från sin ytterbacksposition. Rapporten från hennes huvudtränare i F16 Alexander Engman är också väldigt lovande från varenda träning och varje match där hon alltid lägger ner ett stenhårt jobb och hela tiden har en vilja av att utvecklas och bli bättre samtidigt som hon ständigt pushar både sig själv och sina lagkamrater till att nå nästa nivå. Att det dessutom finns tydliga signaler kring Leona att hon är en världsklass lagspelare som alltid bryr sig om sina lagkamrater och vill deras bästa är givetvis ett extra plus, säger Uffe Jansson. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER