SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger med Nora Wahlén
2021-01-29 13:28

Kvarnby IK är glada att meddela att en kontraktsförlängning med Nora Wahlén är i hamn. Den egenfostrade spelaren stannar därmed i klubben även över 2021. 

19-årige Nora Wahlén har varit Kvarnby IK trogen under hela sin fotbollskarriär och har precis som flera utav hennes lagkamrater gått hela vägen från sin fotbollsstart upp till damlaget i föreningen. Nora berättar att hon ser väldigt mycket fram emot säsongen och en fortsättning i klubben.


-Det var egentligen enkelt för mig att förlänga eftersom att jag trivs så bra med mitt goa lag. Vi gör hela tiden framsteg och jag ser fram emot att göra ännu större framsteg under kommande säsong i både spelet och vår fortsatta utveckling i laget genom ytterligare en säsong i trean, säger Nora Wahlén och fortsätter:


-Det ska bli väldigt inspirerande med en delvis ny ledarstab och denna ser jag fram emot att jobb med. Allt känns väldigt bra inför säsongen med en hel del nytt och många roliga förändringar. Jag ser också fram emot möjligheten att besegra MFF på bortaplan i årets seriespel.


Nora Wahlén är en hårt drivande spelare som ständigt vill ta steg framåt och som gärna står i centrum kring laget både i med- och motgång. Hon beskriver sig själv som en stabil central defensiv spelare med stor vinnarskalle som inte är rädd för att gå in i duellerna.


-Nora har en fantastisk mentalitet, ett stort hjärta för klubben och är en riktig ledarfigur som vill gå i täten tillsammans med sina lagkamrater. Ifjor skolades hon om från innermittfältare till mittback utav tränarstaben, till mångas förvåning, men löste detta med bravur, säger Uffe Jansson sport- och ungdomsansvarig och avslutar:


-Från sin mittbacksposition är hon en viktig del i centrallinjen och både en stor tillgång och stort föredöme med sin spelintelligens, brytsäkerhet och offervilja. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER