SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK och Simona Karpin är överens om en fortsättning i klubben
2021-01-19 18:21

Kvarnby IK kan med glädje presentera en kontraktsförlängning med Simona Karpin. 18-åringen fortsätter därmed sin spelarkarriär i Kvarnby IK och lägger ytterligare ett år till samlingen av Kvarnbyblåår. 

Simona Karpin, född 2002, är fostrad i Kvarnby IK och har under hela sin spelarkarriär varit klubben trogen. Redan 2018 var Simona en viktig del av A-laget och har så varit sedan dess. Nu är det alltså klart med en fortsättning vilket både klubben och Simona är glada över.


-Jag valde att förlänga och fortsätta i Kvarnby eftersom jag verkligen är superspänd och förväntansfull inför kommande säsong. Jag är oerhört taggad och redo att ge allt jag har för att det ska gå så bra som möjligt för både mig själv och laget, säger Simona Karpin och fortsätter:


-Jag vill hela tiden utvecklas som spelare och det tror jag att jag kan göra på bästa sätt i Kvarnby tillsammans med mina lagkamrater och tränarstaben.


Simona är en vinnarskalle och driven försvarsspelare som fungerar ypperligt både på en ytterbacksposition och i en något offensivare kantroll på mittfältet. Enligt henne själv en tuff spelare med ett hett temperament som gillar att dribbla och som hatar att förlora.


-Återigen är det fantastiskt kul med en förlängning av en spelare som tillbringat så många år i föreningen och som verkligen ger intrycket av att hon trivs och vill stanna i klubben. Simona är en hård och tuff ytterback som man verkligen ser att det glöder om när hon är ute på planen och visar upp en fantastisk attityd där hon älskar att vinna, säger Uffe Jansson sport- och ungdomsansvarig Kvarnby IK och fortsätter:


-Fram till att jag avslöjar detta nu har vi också i Simona ett hemligt vapen offensivt med hennes extremt långa inkast som bör kunna såra en hel del motståndare 2021.


Simona berättar vidare att få komma tillbaka till fotbollsplanen är det hon ser fram emot just nu och där få påbörja försäsongsträningen med laget och utvecklas både individuellt och som lag.


-Just i år blir det såklart också väldigt häftigt att ställas mot Malmö FF i seriespelet med allt vad det innebär. Jag är redan nu riktigt taggad på möta MFF och ser fram årets seriespel. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER