SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger med Tilde Forsberg
2021-01-18 18:16

Kvarnby IK och Tilde Forsberg är överens om en fortsättning i klubben. Tilde fortsätter därmed sin spelarkarriär i Kvarnby IK ytterligare minst ett år och är sin moderklubb trogen. 

Tilde Forsberg, född 2001, inledde sin fotbollskarriär i Kvarnby IK:s fotbollsskola och har därefter varit klubben trogen och gått igenom samtliga ungdomslag upp till damlaget. 2021 gör Tilde sig redo för sin fjärde raka säsong i klubbens A-lag och en fortsättning i klubben var aldrig något snack enligt henne själv.

 

-Jag valde att förlänga med Kvarnby för att jag ständigt ser både mig själv och laget utvecklas tillsammans, säger Tilde Forsberg och fortsätter:

 

-På det sättet vi kämpar tillsammans och hjälper varandra till att bli ännu skickligare fotbollsspelare är väldigt roligt att få vara en del av. Att jag därtill älskar att spela fotboll och framförallt med alla underbara spelare i vårt lag gjorde valet enkelt.

 

Tilde Forsberg är en allroundskicklig spelare som oftast huserar i lagets centrallinje. Enligt henne själv är hon en spelare som vill ha koll på sin omgivning genom att styra och dirigera och befinner sig därför helst i centralt både i uppställning och mitt i centrum där allt händer kring bland annat fasta situationer. I en offensiv innermittfältsposition eller anfallare är där hon gjort flest seniorminuter i Kvarnby IK.

 

-Tilde är en ledartyp och en spelare med stort hjärta för föreningen. Hon är stark i kroppen och med sin längd ett ständigt hot vid fasta situationer och i anfallsspelet. Att det dessutom är ytterligare en spelare som valt att fortsätta som varit i klubben sedan unga år är fantastiskt kul, säger Uffe Jansson sport- och ungdomsansvarig Kvarnby IK och fortsätter:

 

-2020 var ett ganska skadefyllt år för henne så det ska bli riktigt roligt att se henne tillbaka i full matchform och vad hon kan bidra med till laget i år.

 

Det ofrivilliga träningsuppehållet har som för så många andra gett en enorm saknad efter vardagsrutinen med träning, fotbollsspelandet och lagkamrater. Så även för Tilde som dock med uppehållet kunnat ägna extra fokus på rehabiliteringsträning för en ryggskada för att bli fullt redo för säsongen.

 

- Nu längtar man efter att få börja spela fotboll igen och därefter med fullt fokus på seriespelet där jag både tror och hoppas att vi ska kunna komma ännu högre upp i tabellen än vad vi gjorde ifjor. Så pass bra är vi, säger Tilde Forsberg. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER