SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK förlänger med Clara Schagerström
2021-01-15 17:13

Kvarnby IK har kommit överens med Clara Schagerström om en fortsättning i föreningen. Därmed står det klart att Clara är sin moderklubb trogen även över 2021. 

Clara Schagerström inledde sin fotbollskarriär som ung tjej i Kvarnby IK och har därefter gått igenom hela ungdomsverksamheten upp till seniorlaget där hon under de tre senaste säsongerna varit en av de mest tongivande spelarna i laget. Clara är en ledare och defensiv spelare med god spelförståelse, en stark vilja och som hatar att förlora. Att fortsätta spela i Kvarnby IK var för henne ett enkelt val.

 

-För mig var det ingen tvekan alls och en självklarhet att förlänga med klubben. Jag har alltid spelat här och trivs väldigt bra i Kvarnby och med alla spelare i laget, säger Clara Schagerström och fortsätter:

 

-Dessutom ska det bli väldigt kul att se vad vi kan åstadkomma 2021 med det laget vi har idag. Jag ser verkligen fram emot att få börja träna igen, träffa alla i laget och förhoppningsvis få spela en hel säsong i år och då se hur långt vår prestation kan nå.

 

Även Kvarnby IK och klubbens ungdoms- och sportansvarig Uffe Jansson är väldigt tillfreds med att Clara valt att skriva på för en förlängning.

 

-Clara är en pådrivare och en spelare med stort hjärta som under fjolåret bevisade att hon fungerar lika bra som den spelande mittback hon i grund och botten är och som ett defensivt ankare på centralt mittfält, säger Uffe Jansson och avslutar:

 

-Det är otroligt kul att spelarna i damlaget trivs så bra ihop och där flera uttryckt hur gärna man vill spela i Kvarnby IK. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER