SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Michelle Andersson förlänger med Kvarnby IK
2020-12-11 17:15

Kvarnby IK är glada att meddela att mittfältskuggen Michelle Andersson fortsätter i klubben även över 2021. 

Michelle Andersson är den egna produkten som tidigt fick starka band till Kvarnby IK. Hennes fotbollsfostran i unga år fick hon i Kvarnby IK men gick inför 2013 års säsong som 17 åring över till lokalrivalen Husie IF och var där en del av det damlag som klättrade på ett imponerande sätt i seriesystemet hela vägen upp till division 1. Efter säsongen 2018 kom Michelle Andersson tillbaka till Kvarnby IK och klev därmed in som en viktig kugge med sin erfarenhet och rutin trots ringa ålder i en väldigt ung damtrupp. Att fortsätta spela i Kvarnby IK även över 2021 var aldrig någon tvekan från Michelles sida trots lockrop från annat håll.


-Det var ett enkelt val för mig att förlänga med Kvarnby IK. Jag trivs väldigt bra i föreningen och i laget som har en härligt positiv energi där vi kämpar tillsammans som ett lag och tror på varandra både på och utanför fotbollsplanen, säger Michelle och fortsätter:


-Vi är verkligen en grupp tjejer som stöttar varandra och ger varandra tillit samtidigt som vi kan ha riktigt roligt tillsammans även utanför fotbollsplanen. Jag tror att vi har goda förutsättningar för att klara nästa säsong minst lika bra som i år och är taggad på att börja träna och spela igen när vi väl får köra igång.


På planen är Michelle en mittfältsdirigent som gärna har mycket boll och gillar att fördela bollen till sina medspelare. Hon har ett lugn på planen som smittar av sig till sina lagkamrater och säger själv att hon gärna vill ha koll på läget under en match genom sitt spel och driv. Att hon dessutom är villig att ta för sig på planen genom att gå in i närkamper och ta striden för laget på planen gör att hon ofta ses som en av de stora ledarna i laget där hon utgår från sin centrala mittfältsposition.


Precis som alla andra ser Michelle just nu fram emot en säsong 2021 som förhoppningsvis kan bli något mer ”normal” än den som varit 2020.


-Alltså man längtar ju efter att få börja träna igen. Det saknas liksom något i vardagen när man inte är och tränar och träffar alla lagkamrater tre gånger i veckan. Det ofrivilliga uppehållet medför åtminstone att man känner en ännu större saknad till fotbollen, träningen och laget, avslutar Michelle. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER