SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Husie IF - Kvarnby IK 0-0
2020-08-31 17:06

Kvarnby IK är fortfarande obesegrat i årets seriespel efter 0-0 borta mot lokalrivalen Husie IF på Husiegårds IP. 

Kvarnby IK och Husie IF stod båda på fem poäng inför lördagens möte på Husiegårds IP. Båda lagen var obesegrade efter de tre första omgångarna med varsin seger och två kryss. Redan ifjor möttes KIK och Husie i Division 4. Under vårens möte blev det oavgjort, 0-0, medan Husie drog det längsta strået i slutet av säsongen och vann med 2-1 på Husiegårds IP. Kvarnby IK var därför förvarande om att det skulle bli en tuff batalj men var samtidigt ivriga över att få visa upp den framåtanda och fina spel laget bjudit på hittills under sommaren.

 

KIK inledde också matchen positivt genom att vaska fram ett par heta chanser. Under matchens första 15 minuter var det gästande Kvarnby som var det bättre laget men successivt växte hemmalaget in i matchen ju längre halvleken led och tog över matchbilden. 

 

-Första halvlek var bra med mycket kamp. Båda lagen skapar en del vassa lägen men hetast var nog Husies friläge som Emma dock lugnt och behärskat styrde bort, säger Mikael Andersson huvudtränare Kvarnby IK.

 

Den andra halvleken ser ut ungefär som den första med en jämn match där lagen byter chanser med varandra på den hala och ganska svårbemästrade planen. Mot slutet av matchen tog KIK tag i taktpinnen för att forcera fram ett segermål men närmre än ett par fina lägen som hemmamålvakten kunde rädda kom aldrig Kvarnby, Matchen slutade oavgjort 0-0.

 

-Ett oavgjort resultat ska nog bägge lagen vara nöjda med sett till matchbilden. Detta är absolut det bästa motståndet som vi mött hittills och vi står upp som ett lag hela matchen på ett imponerande sätt, säger Mikael Andersson och avslutar:

 

-Förutom beröm till samtliga Kvarnbytjejer vill jag även ge domaren en applåd då han var ruskigt bra!

 

Division 3 Sydvästra

Husie IF - Kvarnby IK 0-0

Husiegårds IP

Lördag 29 augusti 13:00


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER