SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Hallå där… (lär känna damlaget del sex)
2020-05-20 15:45

…Simona Karpin, yttern som fungerar lika bra från backposition som kanten på mittfältet. En egen produkt som har en stor vinnarskalle.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare.

-Jag är en fysiskt ganska stark spelare som alltid ger allt på planen. Viljan finns där oavsett match och motstånd. Jag skulle beskriva mig själv som en spelare som vågar hålla i bollen och som har en stor vinnarskalle.

 

Vad har du för målsättning med säsongen 2020?

-Jag vill att vi i laget ska ta med oss träningarna till matcherna. Att vi ska ha samma tempo, vilja och samarbete. Självklart vill jag att vi stannar kvar i division 3 och lyckas hålla oss någonstans i mitten av tabellen. Min egen målsättning är att hålla god ton på planen och inte bli för hetsig. Att kunna hitta en bra balans att vara taggad till max och inte tippa över till för mycket hets. Därtill vill jag utveckla mig som spelare på alla plan.

 

Vem i laget skulle du vilja lyfta fram som publiken ska ha ett extra öga på i år?

-Jag tycker definitiv att publiken ska ha ett extra öga på vår  lagkapten Clara Schagerström! Hon är vår ryggrad i laget, hon har god spelförståelse och styr laget till det bättre. Clara är en otroligt självsäker spelare. Jag är alltid lugn när jag har henne vid min sida!

 

Om du hade fått välja fritt i fotbollsvärlden: vem skulle du handplockat till Kvarnby IK och vilken klubb hade du helst velat representera?

-Det finns många grymma fotbollspelare i världen. En kvinnlig förebild är Marta. Hon har en sjuk vilja och grym spelförståelse. Sedan jag började spela fotboll har jag spelat i Kvarnby. Jag vill stanna här! Det är hemma, här är jag trygg.

 

Nämn 3 saker man kanske inte vet om dig.

⁃ Jag är otroligt envis, jag vet vad jag vill.
⁃ Humor är mitt mellannamn ;).
⁃ Jag är fruktansvärt dålig på kartgeografi.

 

Vad betyder fotbollen för dig?
-Fotboll för mig är något som gett mig mycket. Det är sport där man kämpar för varandra. Det är en gemenskap som består av blod, svett och tårar. Fotbollsplanen är en plats där man kan rensa tankarna och ta ut sina känslor i spel. Fotbollen har lärt mig mycket om samarbete och gemenskap! Som svar så betyder fotbollen otroligt mycket för mig.

 

Avslutningsvis 6 snabba frågor:

Naturgräs eller Konstgräs
Pasta eller Pizza
Sittplats eller Ståplats
Rnb eller House
Film eller Tv-serie
Sydeuropeisk fotboll eller brittisk fotboll


Näst på tur är Selma Sehr. 


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER