Samling:10:30
Kvarnby IK - Lilla Beddinge BK 4-0
2019-08-31 14:36
Dagens målskyttar
Kvarnby tog en stensäker seger hemma på Bäckagård när Lilla Beddinge slogs tillbaka med 4-0.
Det blev andra raka i segern för Kvarnbys del när man i värmen till slut blev numret för stort för gästerna från Söderslätt. Slutsiffrorna skrevs till 4-0 men kunde varit betydligt större. Kvarnby gjorde inte någon topprestation i den första halvleken och det var en del felbeslut som präglade hela den första delen av matchen. Chanserna uteblev dock inte och Kvarnby hade både frilägen och fler farliga avslut men Johanna Hansson i bortakassen stod för flera fina räddningar.
     KIK skulle dock spräcka nollan till slut när Madeleine Lundquist höll sig framme på ett inspel och kunde styra in bollen i bortre hörnet. Därmed kunde Kvarnby gå till ledning med 1-0 i paus trots lite hackande spel.

Andra halvlek är klart bättre från Kvarnbys del. 2-0 kommer också en bit in i halvleken när comebackande Indira Podbicanin nyss bytts in och efter ett friläge placerar bollen säkert i mål.
     Kvarnby fortsätter att trycka på i anfall efter anfall och ovanan av 9-mannaspel och värmen tar till slut ut sin rätt, framför allt för bortalaget. 3-0 görs av Nora Wahlén och 4-0 gör Madeleine Lundquist när hon snyggt gör mål på en volley direkt efter en hörna. Kvarnby har chanser för att göra fler mål men de tre poängen känns trots allt kassaskåpssäkra. Och det höll Kvarnbys tränare Andreas Niss med om:
- Vi pendlar mycket i prestation på sistone, så även i denna match. Bra toppar men också djupa dalar stundtals. Men vi fortsätter trycka på och det kunde som sagt ha blivit betydligt mer, menar Nisse.

Kvarnby avslutar därmed augusti med två raka segrar efter att ha inlett månaden med två raka förluster. Nu väntar en tuff september månad med möten mot samtliga topp 3-lag.