SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Malmö City - Kvarnby IK
2019-08-09 12:00
Det är åter dags för damerna att ge sig in seriespelet när man beger sig in till Sorgenfri IP på söndag för match mot Malmö City.
Det har gått drygt en och en halv månad sedan Kvarnby spelade 0-0 borta mot Lindeborg. Lite träning efter det följdes upp av ett tre veckors skönt uppehåll och där till nu två intensiva träningsveckor för att vara redo för hösten. En höst som alltså inleds mot Malmö City, ett lag som Kvarnby  besegrade med 4-0 hemma på Bäckagård i våras men som också redan nu har gjort sin bästa säsong någonsin då man med sina 15 poäng redan har mer poäng än vad man exempelvis tog under hel fjolåret. Malmö City parkerar därmed på en fin sjätteplats, precis efter Kvarnby.
     Och det är ett KIK som får klara sig utan en del spelare till söndagens drabbning. Ingen av Josefin Norlén, Elise Klasén, Linnea Karlsson, Tilde Forsberg och Ellinor Klintberg är tillgängliga. Dessutom kommer Indira Podbicanin inte att kunna deltaga i match ett tag framöver då hon under hela våren spelat med en knäskada som nu har förvärrats.
- Indira blir nog borta hela augusti minst. Hennes knä har blivit värre under sommaren och hon kommer att få svar exakt vad det är för typ av skada i slutet på månaden. Så där tar vi inga risker, berättar Kvarnbys tränare Andreas Niss som därmed får tänka om lite beträffande anfallskonstellationen.
- Vi ändrar om en del offensivt, så blir det. Vi har ett par spelare som precis kommit tillbaka från semester och inte har tillräckligt många träningar i sig för att starta så vi tar ut dem som känns bäst formmässigt. Jag tror det blir viktigt att vi sätter hög fart direkt och den här matchen blir vägvisande för hela hösten. Malmö City har gjort en väldigt bra säsong hittills så det gäller att vi är på tårna från start, menar ”Nisse”


Division 4 Sydvästra

Malmö City FC - Kvarnby IK

Sorgenfri IP

Söndag 11 augusti 14:30

Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER