SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Lilla Torg FF
2018-09-28 11:01
Nora Wahlén är tillbaka i truppen efter avstängning
En intensiv september månad avslutas för Kvarnbys del med seriens sista hemmamatch när KIK tar emot obesegrade serieledaren Lilla Torg.
Kvarnby har stått för en fin höstsäsong så här långt och har än så länge inte förlorat någon av de hittills fyra matcher man har spelat i september. Nu står man dock inför den absolut tuffaste uppgiften den här serien har att erbjuda då Lilla Torg kommer på besök.

Lilla Torg har bara tappat poäng vid två tillfällen i årets seriespel och är suveräna serieledare. Förra veckan blev man dessutom klara för avancemang till Division 3 kommande säsong.
Finns det en chans till att Lilla Torg nu slappnar av de sista två omgångarna när avancemanget är säkrat?
- Knappast. Det har de för skickliga spelare för. Dessutom är jag övertygad om att de vill behålla sin förlustnolla intakt. De kommer köra på med samma kvalitet som de har gjort under hela året och det är bara att gratulera klubben till årets säsong. En tabell ljuger aldrig, konstaterar Kvarnbys tränare Andreas Niss, som hoppas att man ändå kan göra en bra insats i den sista hemmamatchen.
- Förhoppningsvis kan vi göra en bra match och stå upp mot Lilla Torg så långt det bara går. Vi vill göra en fin match för sista gången på Bäcka den här säsongen, menar ”Nisse”.

På grund av en hel del sjukdomsproblem så är Kvarnbys lag fortfarande väldigt oklart. Klart är i alla fall att Nora Wahlén är tillbaka i truppen efter sin avstängning senast. Enligt tränare Niss kommer man att avvakta till matchdagen med att ta ut en startelva för att se hur status är på samtliga spelare.
- Vi spelar inte gärna med spelare som har varit sjuka under veckan. Men vi får se på lördag hur det ser ut, förtäljer Niss något fundersamt.

Kvarnby har inför de två sista omgångarna en mikroskopisk chans att nå en kvalplats. Men då måste man ta full pott samtidigt som Svenstorp förlorar båda sina kvarvarande matcher.
     Matchen mot Lilla Torg blir alltså sista chansen att få se damerna på Bäckagård denna säsong i Division 4.

Division 4 Södra

Kvarnby IK - Lilla Torg FF

Bäckagårds IP

Lördag 29 september 11:00

Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER