SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Team Sandby IF
2018-09-14 11:01
Efter tre raka trepoängare väntar nu en ännu tuffare uppgift för damerna när serietvåan Team Sandby kommer på besök på Bäckagård på lördag.
Efter förra helgens imponerande seger mot Svenstorp är det ett Kvarnby fyllt med självförtroende som under lördagen tar sig an duktiga Team Sandby. Motståndarna, som ju faktiskt fick tabellmässig hjälp av Kvarnby förra helgen, ligger för närvarande på andra plats i tabellen med fyra poäng till godo till Svenstorp på kvalplatsen. Det unga Sandby-laget har enbart förlorat två matcher i år. Båda förlusterna kom mot obesegrade serieledarna Lilla Torg. Laget har också seriens bästa målskillnad med +54 och har under säsongen dessutom lyckats med bedriften att vinna två matcher med hela 15-0! Med andra ord har Team Sandby goda förutsättningar inför säsongsavslutningen till att ta en av de två direktplatserna till Division 3.

I mötet på Södra Sandby IP i våras vann Sandby med klara 4-0 och då var Kvarnby aldrig nära poäng. Förhoppningsvis kan KIK nu istället bibehålla sin goda form och ge topplaget en match hemma på Bäckagård. Kvarnbys trupp är densamma som i senaste segermatchen mot Svenstorp så när som på att Ellinor Klintberg kommer in och ersätter Elise Klasén.

- Det har såklart varit bra "go" i veckan efter vår seger i söndags. Man börjar märka skillnaden gentemot vårsäsongen och vi tar för oss betydligt mer i matcherna nu vilket såklart är glädjande. Nu blir det en ännu tuffare match att vänta men vi spelar fortfarande helt utan press. Vi möter ett snabbt spelande lag som är farliga i sitt omställningsspel. De har haft en väldigt hög lägstanivå under hela säsongen och det är därför de ligger där de ligger. Jag tippade dem som tvåa inför säsongen och det är där de kommer sluta. Men de kommer få jobba hårt på lördag för vi kommer sälja oss dyrt igen, hävdar Kvarnbys tränare Andreas Niss bestämt.


Division 4 Södra

Kvarnby IK - Team Sandby IF

Bäckagårds IP

Lördag 15 september 14:00


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER