SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Holma-Kroksbäck IF
2018-05-25 11:00
Det är åter dags för hemmamatch för Kvarnby när man på lördag förmiddag tar emot Holma-Kroksbäck i en match där Kvarnby för en gångs skull inte är underdogs utan snarare får bära ett litet favoritskap.
- Vi får lära oss att hantera det också. Det är en del av vår utveckling, menar tränare Andreas Niss.
Truppen till lördagens match togs ut betydligt senare än vanligt och under torsdagsträningen var där fortfarande vissa spelare som var osäkra på grund av småskavanker. Både Esther Schalin och Madeleine Lundquist testades under träning men var fortfarande något osäkra på spel.
- De ska känna sig helt hundra om de ska spela. Finns ingen anledning att riskera något, menar tränare Niss.
     En som däremot lämnade klartecken för spel är lagets kapten Clara Schagerström som fick en lättare hjärnskakning för två veckor sedan i matchen mot Svenstorp.
- Jag känner mig helt hundra och känner inte av någonting i huvudet längre så det känns bra, berättar Clara.

Efter en fin inledning på säsongen har det nu gått lite tyngre för Kvarnbys del. Man parkerar dock fortfarande på en sjätte plats i tabellen. Lördagens motståndare Holma-Kroksbäck ligger tia, dock enbart tre poäng bakom Kvarnby i en väldigt jämn undre del av tabellen.
- Det är viktigt att vi studsar tillbaka nu. I de senaste matcherna var det ingen som förväntade sig att vi skulle ta poäng men förutom senast mot Sandby så kunde vi mycket väl fått med oss poäng. Nu vill jag att vi tar tag i taktpinnen och visar att vi kan spela den fotboll som vi stundtals gör på träning, menar "Nisse".

Lagen möttes i en försäsongsmatch i februari och då vann Kvarnby med 3-0.

 

Division 4 Södra

Kvarnby IK - Holma-Kroksbäck IF

Bäckagårds IP

Lördag 26 maj 11:00


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER