SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Team Sandby IF - Kvarnby IK
2018-05-18 11:00
Kvarnby åker på en av seriens absolut tuffaste bortamatcher när man gästar Team Sandby IF. Och man gör det utan några viktiga kuggar.
Förra veckans mittbackslås med Emelie Gustavsson och Clara Schagerström saknas. När det gäller lagkapten Schagerström så fick hon en hjärnskakning vid den senaste matchen mot Svenstorp och kommer långsamt att trappa upp träningen kommande vecka.
     Även Esther Schalin saknas på grund av skada och lägg därtill långtidssjuka Leia Fernandes så betyder det huvudbry för tränare Andreas Niss:
- Det blir lite naturliga ändringar gentemot senast. Vi får pussla lite med laget men ska nog få ihop det. Både Elemina Olofsson och Simona Karpin är tillgängliga för spel igen vilket är glädjande, menar ”Nisse”.

Lördagens motståndare Team Sandby, farmarlag till Division 1-laget Södra Sandby, är det enda lag i serien som har en snittålder som är i närheten av Kvarnbys unga lag. Med många tjejer födda runt mellenieskiftet som inte har tagit plats i Division 1 tar man sats uppåt i seriesystemet för att fungera som ett komplement till moderklubben SSIF.
     Man har också inlett säsongen imponerande och parkerar på en delad andraplats i serien med enbart en förlust. Den kom i premiären mot nu serieledande Lilla Torg. I senaste matchen krossade Team Sandby Sankt Olof/Kivik med hela 7-1.

- Sandby är ett väldigt skickligt lag. Ett betydligt mer spelande lag än de lag vi mött i de senaste matcherna så det kommer bli en annan typ av match nu. Det gäller att vi sätter defensiven korrekt över hela banan om vi ska kunna störa dem, menar Niss.

 

Division 4 Södra

Team Sandby IF - Kvarnby IK

Södra Sandby IP

Lördag 19 maj 11:30


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER