SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Lindeborgs FF - Kvarnby IK
2018-05-04 21:30
Det är dags för Malmöderby när Kvarnby IK på söndag åker till Lindeborgs IP för match mot Lindeborgs FF i den fjärde omgången av damernas Division 4 Södra.
Det är fyran mot femman i, den visserligen unga, tabellen som möts i ett derby i helgen. Kvarnby har fått en bra start med två vinster på de tre inledande omgångarna och det är ett lag som sakta men säkert börjar växa in i seniorkostymen och långsamt börjar erhålla självförtroende för varje match som går.

- Vi har visserligen tagit våra två segrar mot lag som lär hålla till i botten men den här starten är ändå kanske lite bättre än vad vi hade hoppats på. Men vi ska inte be om ursäkt, tvärtom. Vi ska uppträda med samma inställning i alla matcher framöver, menar tränare Andreas Niss som gör en förändring i truppen gentemot senaste matchen mot Sankt Olofs IF/Kiviks AIF;

- Tilde (Forsberg) gör comeback i laget igen efter nästan en månads skadefrånvaro. Sen får vi se hur mycket speltid det blir. Det gäller att skynda långsamt.
Forsbergs plats i truppen blir på bekostnad av Ellinor Klintberg som har känt sig krasslig hela veckan och därför står över helgens batalj.

Lindeborgs FF har blandat och gett i inledningen av säsongen och inledde med att köra över Holma-Kroksbäck med hela 9-0 i premiären innan man spelade oavgjort, 1-1, mot Sankt Olof/Kivik. I senaste omgången förlorade man med 4-1 mot tippade seriesegrarna Lilla Torg. Det är med andra ord upplagt för ett jämnt möte på förhand, där betydligt mer rutinerade Lindeborg får stå som knappa favoriter på hemmaplan.

- Vi är medvetna om att Lindeborg i sina bästa stunder är ett väldigt kompatibelt lag och att de är väldigt fysiskt starka. Det gäller att vi tacklar uppgiften på rätt sätt, annars kan vi få det hett om öronen, menar "Nisse".

- Vi hade bra drag på sista träningen och alla såg taggade ut. Alla är sugna på ny match och att bara gå ut och köra, precis som senast, avslutar assisterande tränare Stella Rashid.

 

Division 4 Södra

Lindeborgs FF – Kvarnby IK

Lindeborgs IP

Söndag 6 maj 13:00


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER