SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF
2018-04-20 11:00
Det är dags för hemmapremiär för Kvarnby IK:s damer när man på lördagen gästas av Rydsgårds AIF/Skivarps GIF.
Kvarnby fick en underbar start denna comebacksäsong i seniorfotbollen efter seger och tre poäng direkt i inledningen när man i fredags bortabesegrade Malmö City med 1-0. Och det är ett lag med självförtroende som laddar för hemmapremiär på Bäckagård.
     Man saknar fortfarande en skadad Tilde Forsberg som hoppas börja träna ordentligt kommande vecka samt Leia Fernandes som har dragits med sjukdomsbesvär under en tid. Därmed blir det en liknande trupp som i premiärmatchen med undantaget att Emelie Gustavsson åter tar plats i laget.
- Vi får se hur vi formerar oss. Det kommer förmodligen inte bli överdrivet mycket ändringar gentemot senast. Även om det var lite trevande och nervöst inledningsvis i fredags så visade tjejerna vilja och hjärta. Och du ska ju som bekant inte ändra allt för mycket i ett vinnande lag, menar tränare Andreas Niss.

Vad blir viktigt för er på lördag?
- Inget ont om Malmö City, men vi möter ett betydligt bättre lag på lördag. Det gäller att vi sätter vår defensiv över hela banan bättre än senast. Vi tappade det lite i premiären och kanske blir spelet något mer försvarsinriktat nu. Vi måste vara med från början, annars kommer vi bli straffade, fortsätter Niss.

Motståndarna Rydsgårds AIF/Skivarps GIF har spelat en del säsonger i rad i Division 4. Nu vill man dock ta sikte lite högre upp i seriesystemet och med en hel del nyförvärv inför säsongen har man som mål att utmana om topplaceringarna när tabellen väl summeras i höst. I seriepremiären vann man också mot S:t Olofs IF/Kiviks AIF med hela 10-0! Med den sanslösa målskillnaden leder man också tabellen efter första omgången.

Väderleksrapporten gör gällande att solen ska fortsätta skina över Malmö. Det återstår att se om hemmapremiären fotbollsmässigt kan bli lika bländade på Bäckagård.


Division 4 Södra

Kvarnby IK - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF

Bäckagårds IP

Lördag 21 april 11:00


Nyhetsarkiv
Hallå där…2020-04-09 10:30
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER