Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Välkommen till Kvarnby IK!
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Vill du bli medlem i vår förening! Klicka då här!
Fantastiskt erbjudande från Kvarnby IK
2019-11-19 07:41
Här kommer ett fantastiskt erbjudande från Sponsorhuset som alla i Kvarnby IK kan ta del av. Du har nu chans att köpa en 6 st lotters-prenumeration från Miljonlotteriet för endast 149 kr (Ord.pris 300 kr). Som om detta inte vore bra nog så får vi HELA 500 kr tillbaka. Där tillfaller 400 kr till Kvarnby IK och du själv får 100 kr. Stöd oss och ta chansen att bli miljonär via denna länk:
https://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/butik/miljonlotteriet
Kvarnby IK hälsar LeytonMassage välkomna till klubben
2019-11-18 13:07
Gonza, Sebastian och Claudio är Kvarnbys senaste tillskott i föreningen

LeytonMassage är Kvarnby IK:s senaste tillskott för att stärka klubbens möjligheter och utveckling på både dam- och herrsidan. Claudio Leyton, Sebastian Leyton och Gonza Uvelius utgör LeytonMassage och är killarna som är Kvarnbys färskaste nyförvärv.

Herr
Välkommen tillbaka till Kvarnby IK, Sebastian Olsson!
2019-11-16 09:46, Herr

Kvarnby IK är glada att meddela att klubben är överens om en övergång för Sebastian Olsson. Den 18-årige försvararen återvänder därmed tillbaka till sin moderklubb efter ett par år i Lunds BK. 

Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER