Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Välkommen till Kvarnby IK!
Kvarnby IK är en välmående och välskött fotbollsförening i Malmö som förenar bredd och elit byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap.

Vill du bli medlem i vår förening! Klicka då här!

-----------------------------------------------------------------------------
Korttidspermittering
Efter förhandling med fackförbundet har Kvarnby IK beslutat att fr o m den 15 april genomföra korttidspermitteringar för personalen. Permitteringen gäller tills vidare och innebär att vår personal kommer att gå ner till 60 % arbetstid.

Vårt kansli kommer därför fr om den 15 april att hålla öppet tisdag – torsdag kl 09.00 – 15.00, dock med viss flexibilitet för att vår verksamhet fortfarande ska fungera på bästa sätt och för att vi ska kunna vara där för att hjälpa er.

Så klart går det fortfarande att boka besök på kansliet enligt överenskommelse om hur och på vilket sätt ni ska genomföra besöket. Shoppen är också öppen vid föranmält besök för att handla eller hämta ut shorts/strumpor.
Seriestart för seniorer flyttas fram och pågående DM avbryts
2020-05-25 11:13

Alldeles nyss skickade Skånes Fotbollförbund ut information om att man beslutat att skjuta fram seriestart för distriktets senior- och motionsserier till den 1 augusti. Beslutet påverkar inte distriktets barn- och ungdomsserier utan vårens seriespel fortgår i enlighet med tidigare beslut. 

Herr
Hallå där… (lär känna herrlaget del sex)
2020-05-20 15:45, Herr

…Hampus Jönsson, målvakten som inför årets säsong återvänt till klubben han spenderade flertalet ungdomsår i. 

Dam
Hallå där… (lär känna damlaget del sex)
2020-05-20 15:45, Dam

…Simona Karpin, yttern som fungerar lika bra från backposition som kanten på mittfältet. En egen produkt som har en stor vinnarskalle.

Köp presentkort från kända butiker - stöd Kvarnby IK
2020-05-20 10:25
Nu kan du köpa presentkort från bland annat McDonalds, Zalando, Granngården och Elgiganten. 5% av ordervärdet går alltid till Kvarnby IK. Gå in direkt och köp ditt presentkort här: https://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/rea-kampanjer
Nyheter från våra lag
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER