Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Vi är AC Kvarnby/KIK Youngboys
Vi är ett fristående seniorlag med rötterna i den anrika Malmöföreningen Kvarnby IK. Från och med 2014 står vi med åtminstone ett ben som självständiga AC Kvarnby efter att under tre tidigare säsonger representerat Kvarnby IK i reservlagsserierna som klubbens C-lag. Säsongen 2014 gjorde vi avstamp i division 7 med färdriktningen rakt uppåt för att fungera som det perfekta komplementet till Kvarnby IK:s herrar.

För mer information kontakta joakim@kvarnbyik.se

Vill ni provspela eller spela med laget kontakta våra tränare:
Christian Ljung
Referat: AC Kvarnby (6) - Bunkeflo FF (6)
ACK - Bunkeflo FF 3-2
2020-03-16 10:58

AC Kvarnby vann den sista gruppspelsomgången i DM mot Bunkeflo FF med 3-2 på Bäckagårds IP. Trots segern slutar laget på en andraplats i gruppen med sämre målskillnad än Husie IF. Sent under lördagen stod det dock klart att ACK är vidare som bästa utav 22 stycken grupptvåor. 

Inför ACK - Bunkeflo FF
2020-03-13 16:18

Gruppspelet i DM avgörs på lördagen när Bunkeflo FF kommer på besök på Bäckagårds IP. 

Uppdatering kring coronaviruset
2020-03-12 14:45

Precis som Kvarnby IK och alla andra föreningar och förbund har vi i AC Kvarnby givetvis stor respekt för coronaviruset covid 19 och dess smittspridning. Vi följer utvecklingen noga och tar i nuläget beslut hur vi ska agera på Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilka såväl Svenska Fotbollsförbundet och Skånes Fotbollförbund följer.

Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

 

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det idag inga restriktioner från varken myndigheter eller fotbollsförbund utan att dessa matcher ska kunna spelas.

 

Vi följer myndigheternas och fotbollsförbundens råd och riktlinjer som bland annat innebär att man inte i onödan ska utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp. Vi har stor respekt och förståelse för att det finns oro kring detta, och att alla undrar hur man ska hantera den.

 

Sedan tidigare har Skånes FF gått ut med beslut där man uppmanar alla föreningar att inte genomgå någon handskakningsprocedur varken innan, under eller efter träning och match.

 

Därtill har vi som förening valt att just nu gå ut med följande beslut:


  • Träning och matcher fortsätter tillsvidare som planerat enligt de restriktioner vi har fått. Om Folkhälsomyndigheten framöver ger andra rekommendationer återkommer vi så snart vi kan.
  • Alla spelare, ledare och föräldrar som har några sjukdomssymptom ber vi att stanna hemma för att inte riskera sin egen hälsa och ev. smittspridning vidare. Känner ni er krassliga och/eller hängiga är det bättre att stanna hemma och ta det säkra före det osäkra.
  • Alla som har varit utomlands i drabbade områden stannar hemma från all verksamhet i Kvarnby under 14 dagar efter hemkomst.
  • Vi ber er alla att vara extra noggranna med hygienen och tvättar händerna samt handleder extra noga, minst 20-30 sekunder, med tvål.
  • Undvik att dela vattenflaskor för minskad risk för smittspridning.
  • Om möjligt försök att i så stor utsträckning som möjligt byta om och duscha hemma både innan och efter träning samt match.
  • Ledarna har själv rätt att besluta om samtliga träningar och matcher dag för dag.

 

Se till att hela tiden hålla er uppdaterad via vår hemsida, Skånes FF, SvFF, Folkhälsomyndigheten och UD. Vi kommer även att hålla er uppdaterade via sociala medier.  

 

Hälsningar

AC Kvarnby

Referat: GOF IF (6) - AC Kvarnby (6)
GOF IF - ACK 3-6
2020-03-08 09:29

ACK tog säsongens första seger i årets tredje match när laget bortabesegrade GOF IF i DM-gruppspelets andra omgång med 3-6. 

 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER