Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Blå Tråden

Blå Tråden är det dokument som genomsyrar hela föreningen och Kvarnby IK:s verksamhet samt är en ledstjärna bland våra ledare. Dokumentet är framtaget gemensamt av klubbens ledare och funktionärer och grundar sig på Svenska Fotbollförbundets - Mål och riktlinjer för svensk ungdomsfotboll.

 

För att hålla Blå Tråden levande ingår den som ett obligatoriskt inslag i den ledarintroduktion, där det diskuteras kring de punkter i policyn som berör ledarrollen, som alla nya ledare i Kvarnby IK får. En av förutsättningarna för att kunna vara ledare i Kvarnby IK är att man känner till, accepterar och arbetar i enlighet med Blå Tråden och dess policy. Blå Tråden diskuteras även kontinuerligt på klubbens återkommande ledarträffar och föräldramöten för att den hela tiden ska vara tidsenlig, aktuell och ständigt närvarande.

 

Även om Blå Tråden har en central del i att ligga nära till hands för klubbens ledare är det inte bara ett viktigt inslag och dokument som ska följas av ledarna i Kvarnby IK. Blå Tråden är till för ALLA i föreningen och som ingår i vår verksamhet. Vilket innebär att alltifrån personal, styrelse och spelare samt föräldrar och övriga funktionärer ska känna till och följa de riktlinjer som finns i policyn. Det är samtligas ansvar att se till så att alla i Kvarnby IK och klubbens medlemmar följer Blå Tråden.

 

För alla utomstående klubben, för dig som är engagerade i en annan förening eller funderar på att börja i Kvarnby IK, vill vi i Kvarnby IK att Blå Tråden ska vara en kvalitetsgaranti för hela vår verksamhet.

 

Har du några frågor, funderingar eller synpunkter som rör Blå Tråden och/eller dess innehåll ser vi gärna att du kontaktar vår ungdomsansvarig. Du hittar kontaktuppgifter under ”Kontakt” här ovanför.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER