Div 2 ÖG 20170528: Kvarnby IK - IFK Malmö 4-0

Fler bilder (+10) >>

KIK tog sin andra raka seger när laget i söndags eftermiddag hemmabesegrade IFK Malmö i Malmöderbyt på Bäckagård med klara 4-0. Kvarnby vann rättvist och var egentligen bäst i alla moment under söndagen. Med sju poäng på de tre senaste matcherna har KIK för stunden hamnat i ett litet vakuum mellan både toppstrid och den absoluta bottenstriden. 

Div 2 ÖG 20170520: Kvarnby IK - Vimmerby IF 1-1
Sent om sidor fick Kvarnby IK igår till en kvittering hemma mot Vimmerby IF. Poängräddare blev Terry Adadevoh Svensson efter en skarvnick på frispark från Max Westerberg på tilläggstid i den andra halvleken. Tack vare kvitteringen räddade dock KIK en viktig poäng i kampen kring det där försmädliga strecket på den nedre halvan av tabellen där sex lag nu ligger inom två poäng. 
Div 2 ÖG 20170506: Kvarnby IK - Hässleholms IF 0-1
En felaktigt dömd straff blev Kvarnbys fall under lördagen i en typisk noll-nollmatch hemma på Bäckagårdens IP. Gästande Hässleholms IF hängde i och med segern med Österlen, Lunds BK, IFK Berga och Lindsdal i toppen av tabellen.
Div 2 ÖG 20170422: Kvarnby IK - KSF Prespa Birlik 2-1 (0-1)

Fler bilder (+13) >>

Det var Prespa Birlik som inledde lördagens Malmöderby starkast på Bäckagårdens IP. Bortalaget hade också ledningen med 0-1 efter matchens första 45 minuter.  Men till den andra halvleken kom Kvarnby IK ut som ett nytt lag och pressade Prespa högt, vann fler dueller och kunde tidigt i den andra halvleken straffa gästerna. KIK vände och vann matchen efter mål av Ajdin Fatic och Ali Burrniku och tog därmed också hem årets första Malmöderby i division 2 Östra Götaland.  

MM-kvartsfinal 20170322: Kvarnby IK - FBK Balkan
Oavgjort 3-3 efter fulltid innebar direkt straffsparksläggning i onsdagens MM-kvartsfinal på Bäckagårdens IP. Under straffarna var det Kvarnby som drog det längsta strået och kvalificerade sig därmed till sin tredje raka semifinalplats i Malmömästerskapen.