Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Bli medlem i Club 1906

Club 1906
Club 1906 är en medlemsklubb med avsikten att stödja Kvarnby IK:s fotbolls- och ungdomsverksamhet. Namnet kommer ifrån året då vår klubb grundades och ett medlemskap kostar just 1906 kronor/år. Med hjälp av Ert medlemskap får vi i Kvarnby IK möjlighet att kunna lägga extra resurser på att bl.a. utveckla och utbilda våra ungdomsledare, en möjlighet att ge bättre förutsättningar för våra ungdomsspelare samt att få vår klubb Kvarnby IK att fortsätta att utvecklas i strävan mot nya mål.

Vad får man i Club 1906?
1 styck årskort med fritt inträde till samtliga hemmamatcher
Medlemskap i Kvarnby IK
Text/omnämnande på vår webbsajt (kvarnbyik.se)
Ett styck årets supporterkit
Text/omnämnande i vårt programblad

Inbetalning till vårt bankgiro: 5309-0544

Skriv:
Club 1906

Namn, adress, telefonnummer och mejladress. 

Handla på Sponsorhuset - både du och Kvarnby IK tjänar på det!
Nu kan du hjälpa Kvarnby IK varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet.

Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset!

 

På sponsorhuset.se/kvarnbyik har Sponsorhuset samlat över 500 kända nätbutiker. 
Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och Kvarnby IK får dela på! 

Exempel på butiker: Hotels.com, SAS, Bokus, CDON, Ellos, Svenska Spel, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Zalando, Mr Jet, Tidningskungen och Apollo

 

”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar både du och Kvarnby IK pengar!”

 

Så kommer du igång med Sponsorhuset: 

Börja med att bli gratis medlem via denna länk: http://www.sponsorhuset.se/kvarnbyik/blimedlem

 

Här kan du också se en film hur man gör ett köp genom Sponsorhuset:

https://www.youtube.com/watch?v=LMg-EKyHMR0


Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

Stöd Kvarnby IK via Svenska Spel

Svenska Spel driver sedan ett par år tillbaka en satsning som kallas för ”Gräsroten”. Där har man avsatt totalt 50 miljoner kronor/år som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå.

 

Att registrera Kvarnby IK till dina spel är helt kostnadsfritt. Allt som behövs är ett kostnadsfritt Spelkort, som du ordnar hos ditt spelombud, eller ett spelkonto hos Svenska Spel. Därefter kan alla som spelar hos Svenska Spel vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. När du har registrerat ditt Spelkort eller spelkonto på Kvarnby IK får klubben poäng varje gång som du spelar hos Svenska Spel vilket i slutändan innebär att vår ungdomsverksamhet och våra ungdomar får ta del av pengarna som delas ut.

 

Har du redan ett Spelkort eller ett spelkonto registrerat hos Svenska Spel men som ännu inte är kopplat till Kvarnby IK gör du detta enkelt hos ditt spelombud, via Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11  eller på Svenska Spels hemsida. Du kan välja upptill tre favoritföreningar som får ta del av pengarna genom att ansluta dig till Gräsroten.

Vad innebär Gräsroten?
Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan föreningarna avgör Svenska Spels kunder.

Gräsroten gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel på svenskaspel.se) oavsett om du spelar i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Du kan välja att stödja upp till tre föreningar. För varje spelad krona tiodubblas antalet poäng - som i sin tur delas ut till de föreningar som man valt att stödja. Poängen samlas in under ett år - insamlingsperioden är 1 oktober till 30 september. Efter periodens slut fördelar Svenska Spel 50 miljoner kronor till föreningarna proportionerligt efter hur stor andel av den totalt utdelade poängsumman som föreningarna har erhållit under året.

Varför har Svenska Spel Gräsroten?
Svenska Spel vill stötta engagemanget i svensk idrott. Genom att erbjuda möjligheten för kunden att själv besluta om vilken förening/idrott man vill sponsra, skapas en större delaktighet för svensk idrott. Förhoppningen är också att spelupplevelsen blir starkare och mer personlig. Vi vill med Gräsroten slå ett tydligt slag för svensk idrott, framförallt ungdomsidrotten. Det är både ett folkhälsointresse och ett sätt att bidra till återväxten av svenska elitidrottare. Gräsroten gör vårt mångåriga engagemang för svensk idrott tydligare.

Detta är ett långsiktigt engagemang där en period varar i ett år. Perioden startar 1 oktober och pågår till 30 september. Därefter börjar en ny period med ett nytt intjänandeår igen.

För mer information besök Gräsroten på Svenska Spel genom att klicka här!

Stötta Kvarnby IK via Stadium - bonus till alla

Stöd Kvarnby IK genom att handla på Stadium. Kvarnby får 3% extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus. Registrera dig på stadium.se/teamsales


För att kunna vara med i "Stöd din förening" behöver man vara medlem på Stadium. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales

Är man redan medlem på Stadium är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sitt val.
Är man inte medlem på Stadium blir man det genom butiken eller via www.stadium.se,  följer därefter instruktionen. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.


De köpen man gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. På medlemssidan ”Min Sida” på stadium.se ser man sina val. Man kan välja att stödja upp till 4 föreningar samtidigt (har man valt flera föreningar så fördelas bonusen jämt mellan föreningarna).


För mer information, kontakta oss på kansli@kvarnbyik.se eller direkt till Team Sales på teamsales.svagertorp@stadium.se.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER