Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

Vision Kvarnby IK

Kvarnby IK är en välskött småstadsklubb i storstaden byggd på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och kamratskap  

 

Vår vision

Att vara en välmående och välskött småstadsklubb i storstaden bygger på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

 

Visionen är att Kvarnby IK skall bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med ett stort antal aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Kvarnby IK med lag i alla åldersgrupper upp till juniorlaget.

 

Kvarnby IK ska fokusera på att utveckla ledare och spelare enligt den utbildningsplan som är framtagen och följer Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer och som bygger på ett barnrättsperspektiv där alla är välkomna att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Detta innebär bl a att vi Kvarnby IK behandlar alla lika oavsett kön, ålder, etnicitet eller sexuell läggning. Det innebär också att vi i Kvarnby IK strävar efter rent spel samt ett motverkande av droger och doping

 

Visionen innefattar även att bedriva en välskött herr seniorverksamhet där klubben strävar efter att fostra och utbilda egna ungdomsspelare till seniorspelare så långt det är möjligt.  Målet är att herrseniorerna representeras av ett A-lag i lägst div 2.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER