VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby Fotbollscamp

Kvarnby Fotbollscamp är här för att stanna!
2022-07-01 12:25

Fjolårets succé Kvarnby Fotbollscamp har denna vecka varit tillbaka på Bäckagårds IP. Återigen har vi haft en strålande vecka med fantastisk fotboll, gott om skratt, glada deltagare, härliga minnen och strålande väder. Wow, vad kul vi har haft ihop – samtliga deltagare och ledare!

Tomheten som infinner sig dagen efter fyra intensiva träningsdagar med dubbla träningspass. En tomhet som genomsyras av glädje, eufori och varmt hjärta. Tjejer och killar mellan 8-14 år har dominerat Bäckagårds IP under Kvarnby Fotbollscamps fyra dagar. Fyra dagar som har fokuserat på träningar med mycket boll, en hel del matchspel, en spännande 6-kamp och ett och annat vattenkrig.

 

I princip hela veckan har bjudit på ett strålande sommarväder med emellanåt kanske till och med lite för höga temperaturer för ett perfekt träningspass. Samtliga deltagare har dock kämpat och gett allt hela tiden och verkligen visat vilja av att lära sig mer och utvecklas som fotbollsspelare samtidigt som man har haft dagar ihop med nya och gamla vänner och bekantskaper. Gemenskap har byggts över laggränser och åldersgränser vilket är precis så Kvarnby IK vill att Kvarnbyandan ska frodas.

 

-Vi är enormt nöjda och glada över dessa fyra dagar. Det är också så oerhört värmande att se alla dessa tjejer och killar på träningsplanen, säger Jocke Järpell föreningsutvecklare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Som en utav våra ledare sa ”deltagarna ger så mycket glädje och energi och trots att man efter tre dagar i solen börjar bli lite trött så ger detta så mycket tillbaka”.

 

Avslutningsvis vill Kvarnby IK rikta ett stort, stort tack till alla sprudlande och fantastiska deltagare, grymma ledare och härliga fotbollsföräldrar som dels ”lånat” ut sina fotbollstokiga barn men också ni som varit på plats och hjälpt till med diverse mindre saker. Tack! 

 

Redan nu blickar vi fram emot ett nytt Kvarnby Fotbollscamp 2023. På återseende!

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER