VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby Fotbollscamp

Kvarnby Fotbollscamp 2024 - Fotboll, glädje och gemenskap!
2024-06-28 09:56

Kvarnby Fotbollscamp 2024 är slut för detta år och vilka dagar det blev! Dubbla träningspass varje dag ledda av ledare från föreningen är grunden för fotbollscampen, där det utöver detta bjöds på mycket skratt och glädje under dessa 4 dagar. 

Över 50 tjejer och killar deltog i årets upplaga av Kvarnby Fotbollscamp, främst medlemmar i Kvarnby IK, men även en del tillhörande andra föreningar. Förutsättningarna var utmanande för både deltagarna och ledarna då vi lyckades pricka in de 4 varmaste dagarna hittills denna sommar. Trots rejäla luncher och mängder av vatten tog värmen ut sin rätt där deltagarna mattades av mot eftermiddagarna. Även om det var upp emot 30 grader kämpade samtliga på beundransvärt varje dag och träningspassen genomfördes på bästa tänkbara sätt efter förutsättningarna.

 

- Med 2 träningspass och totalt 3 timmar fotboll varje dag har deltagarna utfört mängder av fotbollsaktioner under dessa 4 dagar, där förhoppningsvis alla har tagit med sig något för att utvecklas, både som fotbollsspelare och person. För min del var det första gången jag var med och arrangerade fotbollscampen och jag tar med mig mycket erfarenheter och lärdomar, men det som kommer sitta kvar längst är alla skratt och den energi som deltagarna delat med sig av, säger Ludvig Nilsson, Föreningsansvarig i Kvarnby IK.

 

Kvarnby IK vill rikta ett stort tack till alla fantastiska deltagare och ledare som varit med under fotbollscampen 2024, förhoppningsvis träffas vi 2025 när det är dags för nästa upplaga av Kvarnby Fotbollscamp! 

 

 

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER