VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby Fotbollscamp

Nu öppnar vi anmälan till Kvarnby fotbollscamp 2024!
2024-04-16 12:18

Vecka 26 är det äntligen dags för Kvarnby IK:s årliga fotbollscamp som blivit en tradition sedan den lyckade återkomsten 2021. Utöver 4 dagar fullspäckade med fotboll, skratt och gemenskap ingår det i anmälan lunch, fotboll och t-shirt. Anmäl dig HÄR och säkra din plats till sommarens fotbollscamp! 

För fjärde året i rad arrangerar vi Kvarnby fotbollscamp som varit en succé. Gör dig redo för fyra intensiva dagar med dubbla träningspass ledda av ledare från Kvarnby IK. Anmälan är öppen för flickor och pojkar födda 2009-2015 oavsett om du redan spelar fotboll i Kvarnby IK, tillhör en annan förening eller om du bara älskar att spela fotboll. 

 

Efter antalet anmälningar kommer Kvarnby IK att dela upp samtliga deltagare i grupper efter ålder som under våra dubbla träningspass kommer att ledas utav ledare från Kvarnby IK.

 

När? Vecka 26, måndag - torsdag 24 – 27/6

Tid? 09:45 - 15:00

Pris? 1300 kr per person

 

I anmälningsavgiften ingår:

- Dubbla träningspass i 4 dagar med ledare från Kvarnby IK

- Lunch med dryck samtliga dagar

- T-shirt

- Nikefotboll 

 

För att anmäla dig till sommarens fotbollscamp ber vi dig fylla i DETTA FORMULÄR. Tänk på att det är först till kvarn om 80 platser och att din plats inte är garanterad förrän betalningen är oss tillhanda. 

 

Har ni frågor gällande Kvarnby Fotbollscamp 2024, vänligen kontakta Uffe Jansson, ulf@kvarnbyik.se.

 

Kvarnby IK ser fram emot din anmälan! 

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER