VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Kvarnby Fotbollscamp

Kvarnby Fotbollscamp 2023, wow och stort tack!
2023-06-30 10:43

Fyra intensiva fotbollsdagar med dubbla träningspass, massor av skoj och härliga minnen är nu över när Kvarnby Fotbollscamp 2023 igår stängde ner för den här sommaren. Stort tack till alla spelare, ledare, föräldrar och andra som hjälpt till för att få en fantastisk vecka ihop.

För tredje året i rad var Kvarnby Fotbollscamp i år tillbaka. Samma vecka som tidigare år och med samma succéartade summering som tidigare. Det har, precis som tidigare år, bjudits på fyra fantastiska fotbollsdagar ihop där dubbla träningspass på Bäckagårds IP har stått i centrum. Nästan 60 tjejer och killar mellan 8-14 år har utgjort ett blått Kvarnbyhav och spridit enormt med fotbollskärlek över Bäckagård från strax innan 10:00 till cirka 15:00 under veckans fyra första dagar.

 

Efter måndagens stekheta sommarväder har det övriga tre dagar varit nästan optimalt sommarfotbollsväder där sol varvats med moln (och ett par droppar regn) och temperaturer som varit som gjorda för att trivas utomhus på en fotbollscamp. Om det var det perfekta vädret, våra enastående ledare eller den goda maten som gjorde årets deltagare till, förmodligen, den bästa uppslutningen härliga fotbollsspelare kan vi låta vara osagt men en stor fröjd har det varit.

 

-Det har varit mycket skratt, några tårar, enormt mycket glädje och lite sura miner emellanåt men det är väl precis som det ska när drygt 60 barn tränar och tävlar med och mot varandra, säger Uffe Jansson ungdomsansvarig Kvarnby IK som varit en av tolv ledare på plats.

 

Till sist vill Kvarnby IK givetvis rikta ett enormt stort tack till alla fantastiska fotbollsspelande deltagare, alla formidabla ledare och härliga fotbollsföräldrar som dels ”lånat” ut sina fotbollstokiga barn till campen men också alla ni som varit på plats för att stötta och hjälpa till med diverse mindre saker. Tack!

 

Kvarnby IK önskar en fortsatt härlig sommar och nu blickar vi redan fram emot Kvarnby Fotbollscamp 2024!

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER