VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Oldboys

En försenad träningsrapport från onsdagen den 1 mars
2023-03-06 14:13

På den femte dagen efter senaste träningen kommer här till sist en kort rapport från onsdagen den 1 mars. Årets första vårmånad och nu tänkte undertecknad det skulle bli en säker vinst att skriva hem när både Brasse-Danne och Speldoktorn sattes i samma lag.

Ett hopkomponerat drömlag såg det ut som på pappret när Jocke, David och Tobbe parades ihop med Danijel ”Brasse-Danne” Misimovic och Andreas ”Speldoktorn” Dahlgren. Laget inledde också starkt med ett gäng raka segrar och man såg i det närmaste oslagbara ut till en början när man sköljde över övriga lag och stod stadigt som herrarna på täppan. Hybrisen växten och när Danne slängde ur sig orden om att gå rent över hela timmen slog också jinxen tillbaka som ett knytnävsslag likt Thomas Stenströms dänga ”Slå mig hårt i ansiktet”. Plötsligt kom en förlust som följdes av ytterligare en. The Invincibles var inte längre oslagbara och motståndarna hittade både luckor, hål och sätt att straffa laget.

 

I laget som fick stopp på The Invincibles återfanns bland annat en oerhört glädjande comeback – Dominique ”Jag-kan-skada-mitt-knä-närsomhelst” Egli som stod för en storstilad återkomst. Inför träningen hade han utlovat vaktad kasse och stängd butik träningen igenom för att smyga igång comebacken utan några större risker för knä och andra fotbollsrelaterade skador som tillkommer för en fotbollsspelare som närmar sig 35. Målet vaktades drygt fem av träningens 60 minuter och istället bjöds det på smörpassningar likt Andrea Pirlo, dribblingsraider likt valfri Djurgårdsdribbler och slutligen också en bössa som gav nätrassel med en kanon som likaväl kunde inhämtats av Roberto Carlos. Comebacken gav mersmak och rykten gör redan gällande att padelkarriären kan få stryka på foten för den varma gemenskapen som fotbollen ger.

 

Som sagt. Fem dagar har passerat sedan träningen ägde rum och nånstans när vardagen gick över till helg och helgen nu passerat till vardag igen har målen som gjordes fallit i glömska. Det gjordes tre snygga mål och egentligen skulle dessa tre få stå i rampljuset och lysa var för sig men endast ett har stannat i någorlunda minna. Förmodligen också då kvällens vackraste, eftersom denna stannat i minnet, när Patrick ”mannen-med-silkesfötterna” Lundquist (eller heter han bara Winther nuförtiden?) dunkade upp bollen i bortre krysset med en tåpaj som hade fått självaste tåpajs- och sambakungen Romario att buga.

 

Vem vann i onsdags då? Ja när favoriterna inte höll för trycket och klappade igenom som ett korthus, värre än Jörgen Brinks jättekollaps i VM-skidstafetten i Val di Fiemme 2003, smög den dubbla tvillingduon (nej dom är inte tvillingar på riktigt), Agge+Dennis och Cosic+Gabi, hela tiden bakom i vinnarhålet och kunde slutligen stå som mästare onsdagen den 1 mars.

 

Vinnande lag från onsdagen den 1 mars: Dennis, Agge, Cosic, Gabi

 

Ställning segerligan: 

Gabi (4)

Danne (3)

Cosic (3)

Dennis (3)

Agge (2)

Ola

Padda

Jocke

Krisse

David

Daniel

Antonio

Linne

Oskar

Jesper

 

(totalt antalet segrar inom parrentes)

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER