SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906

För Livet-cupen mot ALS lördagen den 22 oktober
2022-09-16 14:35

För att synliggöra ALS men också för att samla in pengar till forskningen har Kvarnby IK:s tidigare styrelsemedlem och mångårig fotbollsförälder i föreningen, Peter Bengtsson, valt att uppmärksamma ALS genom att bjuda in till en riktig fotbollsfest i höst. Missa inte att se Kvarnbyspelare drabba samman med tidigare MFF-stjärnor som Markus Rosenberg, Behrang Safari och Daniel Andersson samt flera tidigare landslagsprofiler som Marcus Allbäck, Jesper Blomqvist och Anders Limpar. 

 

Köp din biljett HÄR till denna härliga välgörenhetscup lördagen den 22 oktober. 

Kvarnby IK:s tidigare styrelsemedlem och mångårig engagerad fotbollsförälder till sina fotbollssöner, Peter Bengtsson, drabbades olyckligt för ett par år sedan av ALS. Sedan en tid tillbaka ägnar Peter nu mycket tid för att uppmärksamma och samla in pengar till forskningen kring ALS. Hittills har Peter varit med och drivit på en insamling på över en miljon kronor genom att sälja "För Livet mot ALS"-armband och pins.

 

För att samla in ännu mer pengar och göra det genom fotbollen som ligger Peter så nära hjärtat kommer han lördagen den 22 oktober att arrangera höstens stora fotbollscup och fotbollsfest - För Livet-cupen mot ALS. En härlig välgörenhetscup som kommer att äga rum i Baltiska Hallen, Malmö. 

 

Två av åtta lag kommer att utgöras av Kvarnbyprofiler medan fyra utav lagen kommer att krylla av ännu större fotbollsprofiler från både nationella och internationella sammanhang. Tidigare MFF-profiler som Markus Rosenberg, Behrang Safari, Daniel Andersson, Olof Persson, Hasse Mattisson, Niklas Skoog och Anders Andersson kommer att spela samt likaså de tidigare landslagsstjärnorna Jesper Blomqvist, Markus Allbäck, Jonas Olsson, Anders Svensson, Anders Limpar, Malin Levenstad och Lena Videkul m.fl. 

 

Köp din biljett IDAG via nedan länk HÄR och missa inte denna enorma fotbollsfest! Alla intäker från biljetter samt mat och dryck går direkt till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskningen. 

 

Vill du vara med och bidra För Livet mot ALS kan ni göra det HÄR via Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER