VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Barn födda 2016

Allmän information
2022-11-02 21:20

Hej alla.

 

Nu är kalendern uppdaterad med inomhus tiderna som gäller året ut. Första träningen 13/11 kommer vi samlas hela laget och träna tillsammans då kommer vi köra ca 60-90 min. Efter den träningen kommer vi ledare att snacka ihopa oss om det går att träna allihopa tillsammans i sporthallen eller om vi ska dela in oss i 2 mindre grupper som i så fall tränar varsin timme. Den informationen skickas ut till alla efter den första träningen.

 

Vi kommer träna på som vanligt på onsdagar utomhus på Bäckagård samma tid som vi haft hela hösten. Vi har varit väldigt turliga med bra väder än så länge men det börjar snabbt bli väldigt kallt om kvällarna och risken för regn och vind är väldigt stor så se till att alla spelare är rätt klädda för vädret. Vi har haft samtal under träning med många spelare som sprungit runt och frusit om främst händer och huvud så det är viktigt att utöver övriga varma kläder att mössa och vantar är med varje utomhus pass. Kläder efter väder helt enkelt.

 

Sista träningsdag för detta året blir 14/12 på bäckagård efter det håller vi julledigt och återkommer under ledigheter med när vi kör igång igen.

 

Jag börjar känna mig lite tjatig men det är fortfarande samma regler som gäller som innan och det är att vi inte vill att några föräldrar är inne på gräset under träning och det gäller samma dom som ställer sig utanför dom vita linjerna på gräset. På gräset är endast spelare och ledare, som förälder får man hålla sig på den asfalterade sidan av planen. Problemet vi redan börjar se nu med föräldrar som står inne på planen är att man börjar coacha sina egna barn och även andra barn under övningar och matchspel. Det kommer bli ohållbart över tid att det är så och det gör de svårare för oss som är ledare att nå fram till barnen med det vi försöker lära ut. Jag hoppas vi kan hjälpas åt framöver att kommer till rätta med detta. Känner någon att man väldigt gärna vill vara ute på gräset så får man gärna anmäla sig som ledare, vi tar gärna emot mer hjälp på träningarna.

 

Då frågan kom upp från en förälder så tar vi upp det här för alla, vi har i dagsläget ingen uttalad huvudtränare för gruppen utan vi har delat på ansvaret kring det som rör laget. Klubben kommer vilja ha en uttalad person som är huvudansvarig för laget tills vi drar igång nästa år, vi ledare ska ha ett utvärderingsmöte med ungdomsansvarig om hur året varit och där kommer vi diskutera frågan kring en huvudtränare. När vi har mer information kring det så skickar vi ut det till alla föräldrar.

Laget har idag även en administratör som heter Felicia (Hugos mamma) och på sikt när hon lärt sig mer om hur hemsidan så kommer hon ta över administrativa uppgifter kring laget och se till att informations flödet fungerar till alla föräldrar.

 

Har ni frågor eller funderingar kring något i laget, så får ni gärna komma och prata med mig eller någon av dom andra ledarna innan eller efter någon av träningarna.

 

/ Victor


Nyhetsarkiv
Tre glada lag2023-05-28 15:34
Inställd träning2023-01-31 13:09
Avslutning 20222022-11-30 22:43
Inomhusträning2022-11-18 10:53
Allmän information2022-11-02 21:20
Allmän information2022-10-08 19:54
Benskydd2022-09-09 13:17
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER