VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Barn födda 2016

Allmän information
2022-10-08 19:54

Hej alla.

 

Vi har kommit en bit in i träningssäsongen nu och vi tänkte att vi kör en liten allmän information.

Sakta men säkert har vi nu börjat få en bättre struktur på träningarna och vi har nu också ett bra gäng med engagerade föräldrar som hjälps åt med laget.

Vi pratade med barnen efter ett träningspass nyligen och frågade vad dom tyckte var roligast med träningarna, vi fick ett enhälligt svar att det var spel/match och att man upplevde träningarna som väldigt roliga. Det är en stor glädje för alla oss tränare när vi ser spelarna gå hem glada efter en träning !

 

Lite information om träningarna.

Träningarna läggs upp efter att vi ska ha 2 spelövningar och 1 teknikövning.

Teknikövningen bytar moment lite med jämna mellanrum men där kan vi träna på tex passningar, dribbla och skott. Tanken med teknikövningen är att vi ska börja enkelt med grunderna i olika moment och sen när vi känner att barnen är redo så stegrar vi det och gör det svårare. Under träningarna pratar vi mycket med barnen om att våga pröva dom saker vi gör i teknikövningen när det är spel så man får se hur det blir när man har en motståndare framför sig.

 

Vi har noterat att en del spelare fortfarande inte har benskydd på sig under träningen, eftersom vi har så mycket spel under träningen vill vi att alla har benskydd för att undvika skador som lätt uppstår under matcherna.

 

Inför varje träningspass får alla ett utskick om man kommer närvara eller inte vid träningen, vi skulle vilja uppmana alla om att ta sig tid att trycka i ja eller nej för att vi ska kunna planera träningen så bra som möjligt för alla.

 

Vi vill återigen be alla om att respektera att vi inte vill att några andra föräldrar är på gräset under träningen förutom dom som tillhör tränargruppen.

På onsdagar går det bra att stå vid läktardelen eller utanför staketet och på söndagar får man stå vid den asfalterade ytan eller utanför staketet.

Om man vill vara inne på gräset går det bra att anmäla sig som tränare, då kan man ta kontakt med någon av oss andra tränare inför eller efter en träning.

 

Vi ser fram emot en fortsatt rolig höst tillsammans med alla barn och föräldrar och har ni några funderingar eller något ni vill ta upp så är ni välkommna att prata med någon av oss tränare innan eller efter träningen.


Nyhetsarkiv
Tre glada lag2023-05-28 15:34
Inställd träning2023-01-31 13:09
Avslutning 20222022-11-30 22:43
Inomhusträning2022-11-18 10:53
Allmän information2022-11-02 21:20
Allmän information2022-10-08 19:54
Benskydd2022-09-09 13:17
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER