Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Liria IF
6 - 3
AC Kvarnby
Liria IF6 - 3AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 maj, 13:00
Plats:Rosengård Norra IP
Tävling:
Matchnummer: 130166038
Samling:12:00
Liria IF - ACK 6-3
2018-05-22 09:53
Liria IF vinner matchen med 6-3 och befäster därmed serieledningen i tabellen. 
Lördagens match i solskenet på Rosengårds Norra IP är till en början en ganska jämn historia. Att differensen är så pass stor att Liria ligger i toppen av tabellen och AC Kvarnby är inblandat i bottenträsket syntes inte. Det var jämnt spel, jämnt bollinnehav och i chansväg var det en liten fördel för ACK. 

Plötsligt från nästan ingenting alls kommer Liria IF igenom centralt. Ur en misstänkt offsideposition blir deras forward fri och kan göra 1-0 på hemmalagets egentligen första målchans när klockan tickat strax över tio minuter. 

Hemmalaget tar över spelet mer och mer samtidigt som det ser ut som om ACK tröttnar något i takt med att laget börjar se tungsprunget ut på den fina naturgräsmattan. Omställningen från Bäckagårds konstgräs till naturgräset ska inte förringas i form av ork och bollbehandling. Innan halvleken är till ända har Liria lyckats göra ytterligare två mål, återigen via attacker centralt, men även ACK har hittat nätet via Christoffer Gustavsson. 

Reduceringen gav nytt blod till ACK men det skulle visa sig vara förgäves. 

En bit in i den andra halvleken punkterar Liria tillställningen genom tre snabba mål. Samtliga mål ser nästan identiska ut. En lång boll från deras backlinje och attack centralt innan man lyckas såga sig igenom ett tröttkört ACK. 

Med god moral, fin attityd och härlig inställning putsar AC Kvarnby till siffrorna något mot slutet. Två mål av Oskar Andersson gör att matchen tillslut slutar 6-3. 

Idag kan vi ödmjukt applådera ett duktigt hemmalag och samtidigt ge heder åt ACK som inte ger sig trots uppförsbacke, motvind och solen i ögonen. Det räckte inte hela vägen fram och tyvärr bränner ACK just nu lite för mycket lägen och sista pass samtidigt som baklängesmålen tenderar att trilla in lite väl enkelt emellanåt. Det saknas lite en pådrivare och någon som står upp, går i bräschen och styr laget med järnhand. 

Trots nederlaget kan ACK dock ta med sig sista 15 minuterna in i denna veckan när det väntar två nya bortamatcher. Först mot Bosnien på onsdag och därefter mot Seved på söndag. 

Division 6 SvA
Liria IF - AC Kvarnby 6-3 (3-1)
Målskyttar ACK: Christoffer Gustavsson (Oskar Andersson), Oskar Andersson (Malte Otterhag Bengtsson), Oskar Andersson (Calle Persson)
Lördag 19 maj 13:00
Rosengårds Norra IP

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 18/9 19:15
5 - 2  
Lör 12/9 13:00
2 - 1  
Lör 5/9 11:30
1 - 1  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER