SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Liria IF
2 - 2
AC Kvarnby
Liria IF2 - 2AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 september, 13:00
Plats:Rosengård Norra IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130169105
Samling:12:00
Trupp:#1 Markus Topphem
#3 Malte Otterhag Bengtsson
#4 Mattias Olsson
#5 Dennis Troedsson
#6 Jesper Gustafsson
#7 Robin Javerud
#8 Oliver Schwab
#9 Sebastian Holmberg Nilsson
#11 Knut Otterhag Bengtsson
#14 Simon Trygg-Pizevski
#15 Lukas Bluhm
#16 Hugo Bengtsson
#19 Robin Andersson
#21 Gjon Skepi
#22 Gustav Sjöström
#45 Amar Islamagic
#90 William Enhol
Benhur Teclesenbet
Emerson Gonzalez Mateo
Filiph Sköld
Liria IF - ACK 2-2
2021-09-08 15:39

Trots ett tidigt mål kunde ACK inte få igång sitt fina spel och istället får man efter dagens match vara nöjd med en poäng hem till Bäckagård.

Solen lyste upp på Rosengård Norra IP och gräsmattan var nyklippt och såg fin ut. Mattan visade sig vara väldigt tung att springa på redan på uppvärmningen. Dessutom rullade bollen inte lika snabbt som på konstgräset vilket skapade en del svårigheter.

 

Domaren blåste igång matchen och ACK försökte rulla boll, men det gick väldigt långsamt. I början av matchen lyckades man dock skapa en del farligheter när man hotade Liras försvar i djupled.

 

I den 14:e minuten skulle man också göra dagens första mål. Knut satte fart och spelade fram Amar som kunde ta emot, ta några steg och rullade in bollen i bortre gaveln. Efter målet började Liria gnälla en del och ACK fortsatte hota i djupled med både Knut och Amar springandes samtidigt som Emerson gav Malte yta på högerkanten och Robin kom trevande till vänster.

 

Det långsamma passningstempot höll dock vid vilket till slut också skulle straffa sig. Liria började sätta lite högre press och vann bollen allt för många gånger. Till slut lyckades man vinna bollen i ACK:s straffområde och efter 21 minuter var kvitteringen ett faktum.

 

Målet gav Liria energi och man tog över matchen allt mer även om den första halvleken var fortsatt jämn. Precis innan paus skulle dock ACK återigen ta ledningen. På ett inlägg som rensades bort av Liria kunde Hugo plocka ner bollen precis utanför straffområdet och klippte till med högerdojan i bortre, 2-1 ACK.

 

Den andra halvleken startade och trots ett ledningsmål så fanns det inget lugn i ACK. Bollarna började tjongas i luften upp mot anfallarna där Liria återigen vann bollen och kunde spela ut på sina kantspelare som för dagen var riktigt bra.

 

Mackan i mål fick verkligen svettas under den andra halvleken och frågan är vad han hade käkat innan match. Kom bollen i krysset var han där med vanten och tippade ut bollen till en hörna. Kom skottet längst marken var han där och kunde stöta bort bollen. Även ribban och stolpen imponerades på Mackan och hjälpte honom några gånger att behålla ledningen i matchen.

 

Det roliga har oftast också ett slut och med kvarten kvar att spela skulle också kvitteringen komma. Efter ett inlägg från vänster rullade bollen förbi till en Liria-spelare som kunde dunka in 2-2. Något surt eftersom ACK lyckades skrapa fram några få målchanser till 3-1 precis innan när Liria flyttade upp allt mer.

 

Efter kvitteringen var det fortsatt Liria som pressade på, men med Mackan i målet så fick de nöja sig med ett oavgjort resultat. ACK:s match var ingen höjdare utan Liria var helt enkelt det bättre laget och man får nöja sig med en poäng. Idag lyckades man inte spela efter backen och få igång sitt spel, vilket vi hoppas vänder till nästa omgång.

 

Nästa match spelas hemma på Bäckagård den 11 september kl. 11:30. Välkomna!

 

Division 6 SvA 
Liria IF - AC Kvarnby 2-2 (1-2)
Målskyttar ACK: Amar Islamagic (Knut Otterhag Bengtsson), Hugo Otterhag Bengtsson

Varningar ACK: Knut Otterhag Bengtsson, Sebastian Holmberg Nilsson
Rosengård Norra IP

Söndag 5 sep 13:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 19/9 13:00
4 - 1  
Lör 11/9 11:30
2 - 1  
Sön 5/9 13:00
2 - 2  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER