Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

AC Kvarnby (6)
2 - 3
IFK Klagshamn (5)
AC Kvarnby (6)2 - 3IFK Klagshamn (5)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 27 mars, 18:45
Plats:Bäckagårds IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 130221004
Samling:17:45
Trupp:#1 Artur Gornacki
#3 Agaton Palmkvist
#4 Jesper Gustafsson
#5 Dennis Troedsson
#6 Oliver Schwab
#9 Felipe Belmar
#10 Andreas Dahlgren
#11 Simon Trygg-Pizevski
#12 Christoffer Gustafsson
#13 Sebastian Palm
#17 Markus Topphem
#19 Jacob Schagerström
#20 Christoffer Ahlgren
#22 Philip Castro Lundgren
#23 Danijel Misimovic
#24 Tobias Elofsson
#29 Jonas Lindskog
#32 Oliver Cosic
#63 Tobias Eriksson
#69 Carl-Eric Persson
#77 Patrik Hilveus
#80 Oskar Andersson
#90 William Enhol
#99 Fredrik Möller
Kristjan Lund
Nils Fors
ACK - IFK Klagshamn 2-3
2019-03-29 17:32

DM-spelet är över för den här säsongen trots en tapper insats av ACK hemma på Bäckagård. 

Gästande IFK Klagshamn inledde slutspelsmatchen i DM på Bäckagård bäst. Redan efter två minuter stod Artur Gornacki i hemmamålet för en strålande enhandsräddning nere vid vänsterstolprott. Minuten senare lyckades dock bortalaget överlista hemmamålvakten och 0-1 var ett faktum.

 

IFK Klagshamn ägde spelet inledningsvis men sakteligen kämpade sig ACK in i matchen och tog för sig mer och mer. Kapten Chris hade en bit in i den första halvleken ett rungande skott från snäv vinkel som smet precis ovanför ribban. Klagshamn var i gungning och ACK fick blodad tand.

 

En dryg halvtimme in i matchen blir Brasse-Danne neddragen en bit utanför Klagshamns straffområde. Fotbollskonstnären eller fotbollsdoktorn Andrea ”Dalinho” Dahlgren lägger upp bollen och knorrar en perfekt slagen frispark över muren och in i målvaktens ena kryss. Årets mål på fotbollsgalan borde redan här och nu vara klar!

 

Efter kvitteringen är det ACK som äger det mesta av spelet samtidigt som tankarna börjar fladdra mot halvtidspaus får bortalaget en billig frispark utanför hemmastraffområdet. Klockan visar 42 spelade minuter när frisparken döms. En halvminut senare står det 1-2 på resultattavlan efter frisparken som får en konstig bollbana och går in i mål.

 

-Under inledningen av den andra halvleken tycker jag att vi visar med all tydlighet att vår ambitionsnivå och kvalitet på laget är högre än division 6. Vi spelar jämnt med Klagshamn och bjuder upp till en härlig match, säger tränare Ivan Colak.

 

Trots ACK:s fina spel är det Klagshamn som återigen hittar nätmaskorna. Efter ett missförstånd vid ett ACK byte där spelarna och ledarna tror att bollen är död straffar bortalaget AC Kvarnby direkt och gör 1-3. I slutminuterna snyggar tillslut Christoffer Ahlgren till siffrorna på nick, framspelad av Andreas Dahlgren, men närmre än så kommer aldrig ACK.

 

-Som jag sa innan matchen så är det ingen som kommer till vår hemmaborg och får en lätt match. Jag är otroligt stolt över killarnas insats och även om jag förstår deras besvikelse kan vi gå rakryggade från denna match. Nu siktar vi mot serien och fortsätter segertåget där istället, säger Ivan Colak.

 

AC Kvarnby (6) – IFK Klagshamn (5) 2-3 (1-2)

Målskyttar ACK: Andreas Dahlgren (Danijel Misimovic), Christoffer Ahlgren (Andreas Dahlgren)

Bäckagårds IP

Onsdag 27 mars 18:45

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/3 13:00
1 - 4  
Lör 14/3 11:30
3 - 2  
Lör 7/3 14:00
3 - 6  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER