VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Svedala IF
0 - 0
AC Kvarnby
Svedala IF0 - 0AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 22 maj, 19:00
Plats:Svedalagårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 130167047
Samling:18:00
Svedala IF - ACK 0-0
2019-05-23 08:25

På ett grått Svedalagårdens IP jagade AC Kvarnby och hemmalaget Svedala IF en kvalplats uppåt men matchen slutade 0-0 något lokalborna verkade jubla mest över. 

AC Kvarnby kom till onsdagens bortamatch med en seger i ryggen från senast hemma mot Skånekurd FF och jagade nu sin första seger mot ett av topplagen i serien. ACK spelade också bra och bjöd upp till mest dans med stort bollinnehav och passningsspel längs marken. Svedala såg ut att gå in till matchen för att stänga igen, slå långt och ta tillvara på sina fasta situationer.

 

Under den första halvleken gjorde AC Kvarnby en väl godkänd match men trots en rad målchanser lyckades laget aldrig överlista den storspelande Svedalamålvakten. Bland annat hade Andreas Dahlgren ett kalasskott som målvakten jätteräddade på och kapten Christoffer Gustavsson hade ett närskott som hemmalagets burväktare lyckades parera. Det var frustrerat i ACK i halvtid, om än hoppfullt för den andra akten av matchen.

 

Efter pausvilan såg matchbilden ut ungefär densamma som den första. AC Kvarnby ville framåt och göra mål, Svedala ville slå långt och hoppas på en hörna eller frispark. Spelmässigt sjönk dock AC Kvarnbys kvalitet något och chansmässigt var det ganska jämnt, kanske till och med en viss övervikt åt Svedala som efter dryga timmen spelad hade ett par hörnor som smet precis utanför stolpen.

 

I den 89:e matchminuten, efter genombrott av Danijel Misimovic och Fredrik Möller, var Jonas Lindskog så när på att kunna trycka in ett välförtjänt segermål men benen orkade inte riktigt hela vägen fram och Linne fick vräka sig framåt för att få till ett avslut som gick precis över.

 

-Stundtals spelade vi en fin fotboll och framförallt hade vi ett stort bollinnehav hela matchen igenom men tyvärr räcktevi inte riktigt hela vägen fram. Svedala täppte till bra bakåt, summerar Pontus Månsson tränare Kvarnby IK.

 

Division 6 Sydvästra B

Svedala IF – AC Kvarnby 0-0 (0-0)

Onsdag 22 maj 19:00

Svedalagårdens IP


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/10 14:00
6 - 1  
Lör 21/10 11:30
0 - 4  
Lör 14/10 14:00
4 - 7  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER