Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

AC Kvarnby
3 - 0
Skånekurd FF
AC Kvarnby3 - 0Skånekurd FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 130167042
Samling:11:00
Trupp:#4 Jesper Gustafsson
#5 Dennis Troedsson
#6 Oliver Schwab
#8 Malte Otterhag Bengtsson
#9 Felipe Belmar
#10 Andreas Dahlgren
#11 Simon Trygg-Pizevski
#12 Christoffer Gustafsson
#13 Sebastian Palm
#14 Isak Greby
#15 Gjon Skepi
#16 Hugo Bengtsson
#17 Markus Topphem
#18 Knut Otterhag Bengtsson
#22 Philip Castro Lundgren
#23 Danijel Misimovic
#24 Tobias Elofsson
#32 Oliver Cosic
#40 Sebastian Holmberg Nilsson
#77 Patrik Hilveus
#80 Oskar Andersson
#90 William Enhol
Christian Ljung
ACK - Skånekurd FF 3-0
2019-05-19 11:36

ACK tog tre fantastiskt sköna poäng när laget under lördagen hemmabesegrade Skånekurd FF. 

Efter tre omgångar av resultat som gått emot ACK var laget under lördagen äntligen tillbaka i vinnarspåret igen. De något orättvisa förlusterna mot Heleneholm och Lunds FF samt bedrövelsen mot Bosnien Hercegovinas SK förra fredagen har ältats tillräckligt och sätts punkt för nu. Matchen mot Skånekurd inleddes något nervöst och spänt. Det syntes på en del håll att resultaten gått emot den senaste tiden och den där självklarheten och direktheten som syns hos lag som har medvind lös med sin frånvaro. Det var slarviga passningar och inget riktigt flyt i anfallsspelet under matchens inleddande minuter.

 

Efter hand växte dock AC Kvarnby in i matchen och bjöd emellanåt på fina kombinationer med ett vägvinnande kortpassningsspel. Gästerna fick jaga mycket och låg i princip enbart och väntade på kontringar. Dessvärre hade ACK förtvivlat svårt den sista tredjedelen. Om det inte var en passning för mycket så var det avslut i fel lägen eller parader från både motståndarnas målvakt och utespelare. Till slut lyckades AC Kvarnby spräcka målnollan. Dennis Troedsson tog en lång djupledslöpning efter passning från Simon Pizevski och efter två-tre försök kunde Dennis tillslut peta in bollen i öppet mål.

 

1-0 ledningen stod sig halvleken ut och dittills såg allt väldigt bra ut. ACK dominerad matchbilden och borde kanske haft ett par fler mål i ryggen medan Jesper Gustafsson i målet hade en lugn förmiddag. Under den andra halvleken kom spelet av sig något för ACK och man tillät gästerna att sticka upp vid ett par tillfällen men utan resultat. Istället kunde förra årets skyttekung Hugo Bengtsson göra 2-0 och med det var matchen också punkterad. Hemmalaget fortsatte att pressa på för fler mål men lyckades bara göra ytterligare ett innan matchen var till ända – 3-0 stod Dennis återigen för framnickad av Oskar Andersson efter hörna.


-Seger och tre poäng var det absolut viktigaste idag för att få laget tillbaka på rätt spår igen med lite flyt och självförtroende, säger tränare Pontus Månsson. 

 

Division 6 Sydvästra B

AC Kvarnby – Skånekurd FF

Målskyttar ACK: Dennis Troedsson x2 (Simon Pizevski, Oskar Andersson), Hugo Bengtsson (Isak Greby)

Lördag 18 maj 12:00

Bäckagårds IP

   


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/3 13:00
1 - 4  
Lör 14/3 11:30
3 - 2  
Lör 7/3 14:00
3 - 6  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER