Matchnummer: 130167036
Samling:18:00
Bosna SK - ACK 4-1
2019-05-13 09:04

Tredje raka förlusten för ACK inkasserades i fredags efter att Bosna SK vunnit sin hemmamatch med klara 4-1.

Trots 0-1 till ACK efter drygt 20 minuter skulle det här inte bli AC Kvarnbys kväll. Självförtroendet och det där lilla flytet finns inte där förtillfället och istället för toppstrid är laget nu mitt i tabellen. Efter de två svidande och orättvisa förlusterna mot i tur och ordning Heleneholm och Lunds FF var förlusten mot Bosnien Hercegoivnas SK mer logisk. ACK hade tyvärr inte mycket att hämta och var långt nedtryckta i skorna när domaren blåste av för 90 minuter.

Efter ledningsmålet höll ACK ut i nästan exakt 20 minuter innan kvitteringen kom. Precis innan halvtidsvilan hade Bosna gjort ytterligare ett mål och till pausvilan ledde hemmalaget med 2-1. Första halvlek var hyfsat jämn men till den andra tog Bosna över mer och mer. Slutresultatet skrevs tillslut till hela 4-1 efter två mål under slutkvarten.

Dags för AC Kvarnby att sluta blicka mot tabellen och istället koncentrera sig på det man är bra på. Spela fotboll, ha roligt och stå upp för varandra. Mer än lagets egna resultat kan man ändå inte påverka.

Bosnien Hercegovinas SK - AC Kvarnby 4-1 (2-1)
Målskyttar ACK: Christoffer Gustavsson