Samling:18:00
Lindeborgs FF - ACK 2-0
2018-08-14 09:44
Höstsäsongens första match slutar med bortaförlust 2-0 mot Lindeborgs FF.
Höstsäsongen startade inte riktigt som ACK hade hoppats på. AC Kvarnby inledde matchen med ett lugn och spelade bollen inom laget. Ändå var det hemmalaget, Lindeborg, som tog ledningen strax innan tio minuter var spelad. Ett bakslag för gästande AC Kvarnby och en självförtroende dipp för laget.

Under den andra halvleken fick båda lagen syna varsitt rött kort. Först var det Lindeborgs tur men innan ACK hann sätta in ett tryck fick även Isak Greby rött kort och manskapet var utjämnat till 10 mot 10. Istället för kvittering och vändning av matchen kunde Lindeborg sätta punkt för matchen och göra 2-0.