Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

AC Kvarnby
1 - 2
Lindeborgs FF 1948
AC Kvarnby1 - 2Lindeborgs FF 1948

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 april, 11:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 130166014
Samling:10:00
ACK - Lindeborgs FF 1-2
2018-04-23 12:01
Nytt svidande poängtapp när ACK för tredje matchen i rad tappar en 1-0 ledning och får gå av planen efter 90 spelade minuter med nedsänkta huvuden. 
Visst var kanske Lindeborg hetare under den första halvleken i lördagens tredje serieomgång men matchen var annars ganska jämn och de där riktigt klara målchanserna lyste med sin frånvaro. 

När ACK tog ledningen i den andra halvleken genom David Johansson kändes det som om årets första tre i serien äntligen skulle komma. Bortalaget ville dock annorlunda och bara 30 sekunder efter ledningsmålet stod det 1-1 på resultattavlan. Långt bak i bakhuvudet fanns nog de två tidigare poängtappen under inledningen av årets seriespel hos ACK-spelarna. Den självklara tron om att "vi löser det här" syntes inte riktigt och istället kunde Lindeborg sticka upp ytterligare en gång och göra matchens sista mål till 1-2. 

Självförtroendet har fått sig en törn och de tre tunga poängtappen har gett laget en viss låsning i spelet. Hade de tre inledande serieomgångarna gått ut på "första-målet-vinner" så hade ACK legat i topp med nio sköna poäng. Istället har seriespelet inletts i en uppförsbacke. En uppförsbacke som dock än så länge inte är särskilt brant då serien fortfarande är jämn och många lag verkar plocka poäng av varandra. 

Gör man en omvärldsanalys på serierna runt omkring kan vi konstatera följande för att boosta upp självförtroendet lite grann. Furlunds IK som ACK stundtals spelade ut i DM tillhör toppen i sin division 5 serie, Klågerups GIF som ACK enkelt avfärdade i DM är ett topplag i den andra division 6 serien och Hardeberga som ACK kom före i tabelltoppen i sjuan i fjor ligger på kvalplats uppåt i samma serie som Klågerup. Marginalerna har inte varit med oss hittills, det har varit stolpe ut och ett par avgörande domslut emot. Tur brukar man dock förtjäna och det är oftast hårt jobb som ligger bakom för att ta sig ur en tillfällig formsvacka. 

Division 6 Sydvästra A
AC Kvarnby - Lindeborgs FF 1-2 (0-0)
Målskyttar ACK: David Johansson (assist Jonas Lindskog)
Lördag 21 april 11:00
Bäckagårds IP

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/3 13:00
1 - 4  
Lör 14/3 11:30
3 - 2  
Lör 7/3 14:00
3 - 6  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER