Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

FC Bellevue
4 - 1
AC Kvarnby
FC Bellevue4 - 1AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 april, 19:00
Plats:Malmö Stadionområdet plan 10 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130166020
Samling:18:00
FC Bellevue - ACK 4-1
2018-04-30 13:23
FC Bellevue vinner med klara 4-1 under fredagen. Tremålssegermarginal speglar kanske inte matchbilden men efter fyra spelade omgångar ligger ACK nästsist med en inspelad poäng. 
Marginalerna är inte med AC Kvarnby för tillfället och oturen flinar laget i ansiktet. Det har gått fyra omgångar av årets seriespel och serien är fortfarande lång men hittills har det varit stolpe ut, tuva hit och felpass dit. Avgörande domslut har gått emot och flytet har inte riktigt infunnit sig. Varken flytet i spelet eller med turen att bollen ibland ska studsa ett par centimeter åt ena eller andra hållet. Det har varit fyra jämna matcher hittills som slutat med tre förluster och ett oavgjort resultat. Det har blivit lite hack i förra årets segermaskineri och det syns att tankarna svävar runt bland spelarna och då brukar sällan spelet stämma fullt ut. 

FC Bellevue är ett spelskickligt lag men 4-1 känns något i överkant. Chansmässigt är det jämnt och under hela matchens gång var det inte på något sätt något av de två lagen som ägde eller dominerade matchbilden. Bellevues 1-0 mål kom på lagets första målchans och huvudena sänktes något i ACK. Ett par inläggslägen där bollen inte vill in kunde utan tvekan vänt på steken redan efter halva första halvleken om ACK haft de berömda marginalerna på sin sida. Istället gör Bellevue 2-0 på ett långskott strax innan halvtidsvilan. 

Efter ett par justeringar under halvtidsvilan tar ACK över matchbilden mer och mer under inledningen av den andra halvleken. När Dennis Troedsson trycker in reduceringen till 2-1 efter en hörna växer ACK och där och då ser det ut som om detta ändå kan bli en rolig fredagskväll. Från ingenstans lyckas sen plötsligt Bellevue sätta 3-1 när man återigen får till ett skott långt utifrån och som från ingen målchans alls utökar hemmalagets ledning. Energin går härefter sakta ur ACK. Ungefär som en ballong som långsamt pyser ut luft. I ett försök att jaga reducering lyckas FC Bellevue ställa om och istället för 3-2 gör hemmalaget 4-1 och sätter spiken i kistan.   

Tungt, tungt, tungt. Motståndarna har inte på något sätt varit överlägsna ACK men resultaten går inte AC Kvarnbys väg. Det saknas lite i boxen och de där enkla målen trillar inte in utan laget måste kriga för varje mål framåt. 

Division 6 SvA
FC Bellevue - AC Kvarnby 4-1 (2-0)
Målskyttar ACK: Dennis Troedsson (Isak Greby)
Fredag 27 april 19:00
Malmö Stadionområdet 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/3 13:00
1 - 4  
Lör 14/3 11:30
3 - 2  
Lör 7/3 14:00
3 - 6  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER