Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

FC Näset
2 - 2
AC Kvarnby
FC Näset2 - 2AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 juni, 15:00
Plats:Höllvikens IP
Tävling:
Matchnummer: 130166064
Samling:14:00
FC Näset - ACK 2-2
2018-06-10 13:25

Trots att ACK återigen tog ledningen i en match fick laget nöja sig med en poäng efter att ha kvitterat till 2-2 med drygt 20 minuter kvar. 

Efter tolv utav årets seriematcher har AC Kvarnby endast samlat ihop elva poäng. I fem av matcherna som laget antingen förlorat eller spelat oavgjort i har ACK dock haft ledningen men tappat välbehövliga poäng. Under söndagen tog AC Kvarnby på nytt ledningen med 0-1 och hade dessutom bud på fler mål innan FC Näset kunde kvittera till 1-1 strax före halvtidsvilan.

 

Den första halvleken var annars egentligen hemmalagets rent spelmässigt. Bollinnehavet var klar fördel för Näset men de där riktigt heta chanserna uteblev. Asbjörn, som var tillbaka i målet, efter flera veckors skadefrånvaro bjöd på en bättre tv-räddning men annars var det ACK som skapade farligast lägen trots betydligt mycket mindre bollinnehav. Djupledsbollarna från bland annat Felipe Belmar skapade stor oreda hos hemmaförsvaret och det var också efter en djupledsboll som ACK tog ledningen. Efter en tilltrasslad situation nådde tillslut bollen ut till Oskar ”Hörnflagsdansaren” Andersson som distinkt tryckte in 0-1. En stund senare löpte sig Calle Persson fri men trots ett välavvägt avslut smet bollen bara ett par centimeter utanför stolpen. Hade det blivit 0-2 där hade nog inte hemmalaget rest sig.

 

Istället för 0-2 kom kvitteringen strax innan halvtidsvilan. Hemmalaget ställde om snabbt men såg ut att komma ur situationen. Deras vänsterytter slår in bollen mest på måfå och träffar turligt nog armen på en framglidande Isak Greby som försöker täcka ut bollen till hörna. Domaren pekar på straffpunkten och Näsetspelaren lägger in bollen kyligt till 1-1 vilket också blir halvtidsresultatet.

 

Under inledningen av den andra halvleken var det AC Kvarnby som kom ut som det bättre laget. Återigen var det djupledslöpen som ställde till flest problem för hemmalaget men närmre än ett par avslut utifrån kom inte ACK. Vid ett tillfälle jagar Niclas ikapp hemmalagets målvakt som får sig en liten tackling och Niclas kan rulla in bollen i mål. Men som alltid i dessa situationer dömer domaren åt målvaktens fördel som fick frispark.

 

När Näset återigen kommer runt på kanten och kan trycka in 2-1 känns det som det återigen ska bli en ledning som tappats till noll. Men ACK ger inte upp denna eftermiddag. Metodiskt fortsätter laget spela och får tillslut en frispark strax utanför straffområdet. Niclas slår en stenhård frispark som målvakten inte lyckas hålla och på returen rakar Calle Persson in kvitteringen till 2-2. Det målet blir också matchens sista. ACK ville ha tre poäng men fick nöja sig med en.

 

Division 6 Sydvästra A

FC Näset – AC Kvarnby 2-2 (1-1)

Målskyttar ACK: Oskar Andersson (Claudio Leyton), Calle Persson (Niclas Eriksson)

Lördag 9 juni 15:00

Höllvikens IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/3 13:00
1 - 4  
Lör 14/3 11:30
3 - 2  
Lör 7/3 14:00
3 - 6  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER