VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Marknad

Var med och gör skillnad i Kvarnby IK du också!

Oavsett hur ni väljer att samarbeta med oss eller vilket partnerskap ni väljer gör ni en värdefull insats för oss som förening och hela vår verksamhet. Vi erbjuder allt ifrån färdiga partnerpaket från Diamantpartner med stor exponering till Bronspartner med ett värdefullt stöd. Utöver våra färdiga paket skräddarsyr vi gärna ett partnerskap som passar både dig och oss på allra bästa sätt. Hör av dig till marknad@kvarnbyik.se eller hitta oss under kontakt för en direkt kommunikation. 


DIAMANTPARTNER

Kvarnby IK:s Vänner är vårt företagsnätverk där du har möjlighet att skapa kontakter både idrottsligt och yrkesmässigt. Bjud med dina medarbetare och kunder på våra nätverksträffar med fotboll, intressanta föredrag och senaste nytt inom Kvarnby IK. Kvarnby IK:s Vänner öppnar dörren till ett nyttigt företagsnätverk med stora möjligheter. Vi erbjuder ett engagemang i Malmös näst äldsta och en utav stadens största fotbollsföreningar med över 700 medlemmar. Guldpartnerskap i Kvarnby IK öppnar upp möjligheter till affärer, kontakter och exponering. 


GULDPARTNER

Är du intresserad utav att profilera dig med Kvarnby IK och synas på vår hemmarena samtidigt som du når ut till över 700 medlemmar? Ditt stöd och din support handlar om så mycket mer än bara fotboll. Tillsammans målar vi vår stadsdel blå i Kvarnby IK:s färger. 


SILVERPARTNER

Är du engagerad genom ett särskilt lag i klubben och brinner alldeles extra för att stötta ungdomsfotbollen i föreningen? Med reklamplats på ett valfritt ungdomsmatchställ tar vi fram nya matchkläder tillsammans till våra ungdomslag. 


BRONSPARTNER

Som bronspartner blir du och ditt företag ett värdefullt stöd till oss i ambitionen att ge våra barn och ungdomar en rolig och aktiv fritid tillsammans med alla sina kompisar på och utanför fotbollsplanen.


CLUB 1906 - Supporterförening

Club 1906 är en medlemsklubb med avsikten att stödja Kvarnby IK:s fotbolls- och ungdomsverksamhet. Namnet kommer ifrån året då vår klubb grundades och ett medlemskap kostar just 1906 kronor/år. Med hjälp av Ert medlemskap får vi i Kvarnby IK möjlighet att kunna lägga extra resurser på att bl.a. utveckla och utbilda våra ungdomsledare, en möjlighet att ge bättre förutsättningar för våra ungdomsspelare samt att få vår klubb Kvarnby IK att fortsätta att utvecklas i strävan mot nya mål.

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER