VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Saba Palestina
1 - 3
Kvarnby IK
Saba Palestina1 - 3Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 februari, 13:00
Plats:Övrigt
Samling:11:45, Heleneholms IP
Saba Palestina KIF - Kvarnby IK 1 - 3: Hattrick bäddade för seger!
2024-02-05 15:23
Bild från förra årets match mot Saba Palestina

I den andra omgången av gruppspelet i Malmömästerskapet tog sig Kvarnby IK till Heleneholms IP för att möta förra årets seriekonkurrent Saba Palestina KIF. Efter ett hattrick kunde Kvarnby IK ta med sig 3 poäng hem.

Efter den inledande 1-1-matchen i gruppspelet mot FC Möllan var det ett hungrigt Kvarnby IK som kom till Heleneholms IP för att jaga årets första seger. På andra sidan stod Saba Palestina KIF, som i sin inledande match under året Malmömästerskap fick se sig besegrade av Oxie SK i en match som slutade 3-2.

 

Matchen inleddes relativt jämnt där Kvarnby IK möjligtvis var strået vassare än sin motståndare för dagen. Det var också Kvarnby som inledde målskyttet efter ett aggressivt presspel där Saba palestinaspelaren spelade bollen rakt på Staffan Gelens som med ett fint inspel hittade Adam al-Habet som inte gjorde något misstag. Adam, som vanligtvis spelar i vårt U19 nöjde sig inte med det, utan med drygt halvtimmen spelad skulle han bli frispelad av David Thörnqvist där Adam rundade målvakten och enkelt rullade in 2-0-målet. Det var dock inget ofarligt motstånd då det mycket väl kunde kommit ett reduceringsmål innan halvtidsvilan då de hade en del bra kontringar.

 

- Första halvlek är godkänd för att vara denna tidpunkten på året, men inte mycket mer. Vi är samtliga i laget överens om att vi kan höja oss både en och två nivåer, framförallt i avgörande lägen, säger tränare Ludvig Nilsson.

 

Det var också ett energiskt Kvarnby IK som kom ut till andra halvlek, där det inte dröjde många minuter innan 3-0-målet kom. Än en gång var det Adam al-Habet som gjorde målet och därmed blev hattrickskytt. Andra halvlek var annars en relativt jämn historia, där Saba tillslut skulle få in reduceringen efter att deras forward blev fri med Kevin Alin i målet. Slutresultatet skrevs till 3-1 och herrarna bärgade därmed första segern för 2024. 

 

- Vi tar med oss många delar av matchen där vi förhoppningsvis kan ta kliv efter varje match vi spelar. Avslutningsvis var det så klart extra roligt att Adam från vårt U19 tog chansen genom att smälla dit ett hattrick, avslutar Ludvig Nilsson.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 18:45
0 - 2  
Sön 19/5 13:00
2 - 2  
Tis 14/5 19:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER