VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK Dam
1 - 7
Lilla Torg FF
Kvarnby IK Dam1 - 7Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 01 februari, 18:15
Plats:Bäckagårds IP
Samling:tis 23 januari, 17:00
Kvarnby IK - Lilla Torg FF 1 - 7: Förlust mot ett bra Lilla Torg
2024-02-02 11:37

Damerna föll med klara 1-7 i andra gruppspelsmatchen i Malmömästerskapet. Motståndet för dagen stod Lilla Torg FF för, som under 2023 kom i toppen av Division 2. 

Det var tuffa förhållanden med extrem blåst när damerna tog emot Lilla Torg FF på Bäckagårds IP under torsdagskvällen. Båda lagen kom till matchen, stärkta av inledande vinster i gruppspelet när denna match, som egentligen skulle inleda gruppspelet men blev uppskjutet, skulle blåsas igång. Kvarnby IK var inte alls med i matchen under de inledande minuterna där Lilla Torg FF hann med att göra både 1 och 2-0 innan 5 minuter var spelade. Efter 2-0-målet spelar Kvarnby upp sig rejält och börjar hitta en bättre trygghet i speluppbyggnaden och har även ett par farliga anfall, liksom Lilla Torg. Med dryga halvtimmen spelad får Linnea Prytz bollen vid mittplan där hon driver förbi ett flertal Lilla Torg-spelare innan hon kyligt rullar in bollen sidan om målvakten. resultatet 1-2 stod sig in till halvtidsvilan där tränare Linn Veberg var nöjd med stora delar av halvleken: 

 

- I paus hade vi en bra känsla i omklädningsrummet där vi peppade varandra och kände att det inte var omöjligt att få med oss ett resultat.

 

Andra halvlek inledde, likt den första, där Kvarnbyspelarna inte lyckades hantera den höga press som Lilla Torg satte med medvinden i ryggen. Tyvärr hittade Kvarnby IK aldrig tillbaka till det spel som de visade upp i första halvlek, utan istället var det Lilla Torg som stod för målen i andra halvlek där slutresultatet skrevs till 1-7. 

 

- Vi kommer ta med oss första halvlek där vi spelar bra mot ett lag som spelar i Division 2 och vi glömmer andra halvlek. Nästa match spelas mot FC Rosengård på söndag och även där kan vi förvänta oss en tuff match, avslutar Linn Veberg. 

 

Gruppspel Malmömästerskapet

Kvarnby IK - Lilla Torg FF

Målskyttar KIK: - Linnea Prytz 

Bäckagårds IP

Torsdag 1 februari 18:15


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 9/6 14:00
1 - 5  
Lör 1/6 11:30
16 - 1  
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER