SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

FC Trelleborg
4 - 2
Kvarnby IK
FC Trelleborg4 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 september, 15:00
Plats:Ymorvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000092107
Samling:13:45
FC Trelleborg - Kvarnby IK 4-2
2019-09-02 13:20

Trots att Kvarnby redan var klara för nedflyttning stod laget upp väl mot FC Trelleborg men i slutändan räckte det tyvärr inte till några poäng. 

Efter förlusten förra helgen stod det definitivt klart att Kvarnby IK nästa år får börja om i Division 4. Trots degraderingen gjorde laget en fin insats i söndagens bortamatch mot FC Trelleborg. Det var en jämn och spännande match in i det sista men KIK räckte inte riktigt hela vägen fram.

 

-Återigen kan man kalla det en hedersam förlust där prestationen stundtals var riktigt bra, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Vid ställningen 3-2 till Trelleborg var vi nära att kvittera till 3-3 men när vi sedan flyttade upp allt vi hade mot slutet för att försöka forcera in ett kvitteringsmål kunde de istället kontra in 4-2.

 

Matchen inleddes också tungt. Tidigt tog hemmalaget ledningen med 2-0 men när målvakten Robin Armandt reducerade till 2-1 på straff tändes ett hopp och en gnista i Kvarnby. Innan halvtidsvilan skulle det också komma ytterligare ett mål. Ytterligare ett hemmamål.

 

-Trots underläge med 3-1 i paus kände vi att det var möjligt att vända på matchen i den andra halvleken, säger Richard Ohlqvist.

 

Med ett par korrigeringar för att minska avståndet mellan lagdelarna jämnade spelet ut sig helt och Kvarnby lyckades reducera genom ett kanonskott av Gabriel de Souza. Matchen svängde fram och tillbaka med framförallt heta målchanser för KIK som dock inte resulterade i några mål.

 

-Vi gjorde en klart bättre match mot FC Trelleborg än mot Södra Sandby senast. Men med vårt unga och oerfarna lag är det klart att det kommer begås misstag när många inte är vana vid spel på den här nivån, säger Richard Ohlqvist avslutningsvis. 


Division 3 Södra Götaland

FC Trelleborg - Kvarnby IK 4-2 (3-1)

Målskyttar KIK: Robin Armandt, Gabriel de Souza

Söndag 1 september 15:00

Ymorvallen


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER