SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 5
Södra Sandby IF
Kvarnby IK0 - 5Södra Sandby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 augusti, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092101
Samling:12:45
Kvarnby IK - Södra Sandby IF 0-5
2019-08-25 21:38
Kvarnby IK åkte på en ny förlust när Södra Sandby gästade Bäckagård och vann med hela 0-5. 

Det blev en tung lördagseftermiddag för KIK hemma på Bäckagårds IP. Efter två jämna matcher som slutat med uddamålsförluster mot såväl LB07 som Malmö City var det optimism inom Kvarnby inför lördagens match.

 

-Vi hade stor förhoppning om poäng innan matchen och kände verkligen att vi skulle kunna vinna även hemmamatchen mot Södra Sandby, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK.

 

Gästande Södra Sandby som hade med sig en skrällseger mot LB07 i bagaget ville dock annorlunda och tog tidigt ledningen med 0-1 efter hörna. Det tidiga ledningsmålet satte tonen för eftermiddagen och när Södra Sandby också kunde göra 0-2 efter drygt 30 minuters spel var det precis som om luften gick ur Kvarnby. 

 

Innan halvtidsvilan hade gästerna också lyckats göra ytterligare ett mål. 0-3 på resultattavlan och det var ridå för Kvarnby redan till halvtidsvilan. Tre insläppa mål via fasta situationer, två på hörna och en straff.

 

Under den andra halvleken spädde Södra Sandby på målskörden med ytterligare två baljor och slutresultatet skrevs tillslut till 0-5. 

 

-Vi har varit på gång de två senaste matcherna men nu blev det en rejäl tillbackagång. Slutresultatet var kanske något i överkant men själv skapade vi ingen het målchans på hela matchen, säger Richard Ohlqvist och fortsätter:

 

-Våra anfall stoppades långt innan motståndarnas straffområde, ofta via en felpassning eller att vi misslyckades i en-mot-en situationer. Södra Sandby å sin sida hittade flera gånger ytan mellan vår backlinje och vårt mittfält vilket blev en framgångsfaktor för dom. Vi fick jobba hårt för att erövra bollen men tappade den själv alldeles för lättvindigt.

 

Tack vare förlusten för Kvarnby står det redan nu också klart att laget tyvärr får lämna Division 3 efter endast en säsong och 2020 återfinns KIK istället i Division 4 med nya tag för att lyfta uppåt igen. 


Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK - Södra Sandby 0-5 (0-3)

Målskyttar KIK: -

Lördag 24 augusti 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER